Επιχείρηση της αστυνομίας στο σπίτι του Μοράντ, μετά το περίεργο ποστάρισμα του στα social media

Τζα Μοράντ

i

© photo by Dylan Buell / Getty Images / Ideal Images

Επιχείρηση της αστυνομίας στο σπίτι του Μοράντ, μετά το περίεργο ποστάρισμα του στα social media

Η αστυνομία, φοβούμενη για την ζωή του Τζα Μοράντ, έκανε επιχείρηση στο σπίτι του, προκειμένου να διαπιστώσει πως ο σταρ των Γκρίζλις δεν σκοπεύει να κάνει κακό στον εαυτό του.

Ο Τζα Μοράντ προχώρησε σε κάποιες... παράξενες αναρτήσεις νωρίτερα μέσα στη μέρα, με τον σταρ των Μέμφις Γκρίζλις να αφήνει να εννοηθεί ακόμα και πως έχει σκοπό να κάνει κακό στον εαυτό του!

Ο νεαρός γκαρντ είπε «αντίο σε όλους», με τον ίδιο να αναφέρεται στο παιδί του, στην μητέρα του, στον πατέρα του και στο τέλος είπε και «αντίο», με μια φωτογραφία τους από μια συνέντευξή του στο ΤΝΤ.

Αυτή η κίνηση ανησύχησε την αστυνομία, η οποία έκανε ολόκληρη επιχείρηση για να μπει στο σπίτι του και να διαπιστώσει ότι ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του και δεν έχει κάνει κακό στον εαυτό του.

Εν τέλει, όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ο Τζα Μοράντ είναι μια χαρά και δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο, απλώς κάνει ένα διάλλειμα από τα Social Media.

Θυμίζουμε πως ο Τζα Μοράντ έχει μείνει εκτός Μέμφις Γκρίζλις, μετά το βίντεο που ανέβηκε στο Instagram και στο οποίο ο ίδιος απεικονίζεται (ξανά) με ένα όπλο στα χέρια.