Ο Τζα Μοράντ δεν βάζει μυαλό και θέτει την καριέρα του σε σοβαρό κίνδυνο

Τζα Μοράντ

Ο Τζα Μοράντ δεν βάζει μυαλό και θέτει την καριέρα του σε σοβαρό κίνδυνο

Χρήστος Τσάλτας 09:42 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 15.05.2023

Για ακόμα μια φορά ο Τζα Μοράντ έγινε αντικείμενο συζήτησης για την εξωγηπεδική του συμπεριφορά, με τους Μέμφις Γκρίζλις να τον βάζουν στον πάγο για τα καλά.

Πριν από περίπου 2 μήνες ο Τζα Μοράντ πρωταγωνίστησε σε ένα περιστατικό που ήρθε να «λερώσει» την πορεία της καριέρας του. Ο ηγέτης των Μέμφις Γκρίζλις πρόσφατα υπέγραψε supermax συμβόλαιο με την ομάδα του Τένεσι, ως ο παίκτης γύρω από τον οποίο θέλουν να χτιστούν οι «Αρκούδες» της νέας σεζόν, όμως η συμπεριφορά του μόνο πως παίκτη με τέτοιο ρόλο δεν δείχνει.

Αυτό γιατί ο απόφοιτος του Murray State πιάστηκε σε βίντεο στο instagram να κρατάει όπλο, με το ΝΒΑ να τον τιμωρεί με 8 αγώνες. Η συνολική συμπεριφορά του μάλιστα και τα παιχνίδια που έχασε τον έθεσαν εκτός των All-NBA teams, σε μια εξέλιξη που έκανε οικονομική ζημιά στον νεαρό γκαρντ, που έχασε μπόνους 39 εκατ. δολαρίων.

Σοκαριστικό βίντεο: Ο αδιόρθωτος Μοράντ «συνελήφθη» και πάλι με όπλο! (vid)
NBA

14:29 - 14.05.2023

Σοκαριστικό βίντεο: Ο αδιόρθωτος Μοράντ «συνελήφθη» και πάλι με όπλο! (vid)

Ο νεαρός σούπερ σταρ των Μέμφις Γκρίζλις, Τζα Μοράντ μυαλό δεν έβαλε! Λίγους μήνες την ιστορία με το όπλο που τον έθεσε εκτός ομάδας, τώρα επανεμφανίστηκε live στα social media με ένα... σιδερικό στο χέρι.

Τώρα με την off-season των Γκρίζλις να έχει ξεκινήσει, ο Μοράντ πρωταγωνίστησε ξανά σε ένα μη μπασκετικό γεγονός. Σε ακόμα ένα βίντεο ο ηγέτης της ομάδας του Μέμφις εμφάνισε όπλο, με το ΝΒΑ και τους Γκρίζλις να διεξάγουν έρευνα. Οι «αρκούδες» τον άφησαν στον πάγο, τιμωρώντας τον με αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να τεθεί εκτός και για το ξεκίνημα της σεζόν 2023-24.

Σε μια εξέλιξη που όπως γίνεται αντιληπτό προκαλεί σημαντική ζημιά, τόσο στον ίδιο τον παίκτη, όσο και στην ομάδα που θα πρέπει να πορευτεί χωρίς τον φυσικό ηγέτη της. Για έναν παίκτη που είχε το potential να κυριαρχήσει στα παρκέ της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη και να οδηγήσει τους Γκρίζλις στο δρόμο του τίτλου, η εξέλιξη αυτή δείχνει πως ο Μοράντ έχει χάσει τον προσανατολισμό του, καταστρέφοντας με την εικόνα του, όσα με πολύ κόπο «έχτιζε» στο παρκέ.