Μοράντ: Είπε «αντίο σε όλους» και αναστάτωσε το διαδίκτυο! (vid)

Τζα Μοράντ

i

photo by Justin Ford / Getty Images / Ideal Images

Μοράντ: Είπε «αντίο σε όλους» και αναστάτωσε το διαδίκτυο! (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:51 - 24.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 24.05.2023

Ο Τζα Μοράντ προχώρησε σε μια παράξενη κίνηση, με τον σταρ των Γκρίζλις να λέει «αντίο σε όλους» μέσω Instagram, ενώ μετά από λίγο κατέβασε τις αναρτήσεις του.

Ο Τζα Μοράντ ανέβασε μία σειρά post στο Instagram, στα οποία δήλωνε ότι αγαπούσε τη μητέρα, τον πατέρα και την κόρη του, ενώ στο τελευταίο έλεγε «αντίο» μπροστά σε ένα μικρόφωνο του TNT. Μετά από λίγο βέβαια κατέβασε τα εν λόγω στόρι, όμως η ανησυχία για τον ίδιο παραμένει.

Ο σταρ των Μέμφις Γκρίζλις βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης του NBA για την ενδεχόμενη τιμωρία του, λόγω του βίντεο που τον δείχνει να κρατά ένα περίστροφο, με την ομάδα του να έχει ήδη ανακοινώσει ότι ο παίκτης τίθεται εκτός κάθε δραστηριότητας, μέχρι νεοτέρας.

Ο Τζα Μοράντ θέλει να γίνει ο «Βασιλιάς» του Μέμφις στη θέση του Έλβις Πρίσλεϊ (vid)
NBA

10:38 - 11.04.2023

Ο Τζα Μοράντ θέλει να γίνει ο «Βασιλιάς» του Μέμφις στη θέση του Έλβις Πρίσλεϊ (vid)

Η σύγκριση του Τζα Μοράντ με τον Έλβις Πρίσλεϊ είναι ακραία, αλλά όχι... άτοπη. Ο Βασιλιάς του Rock & Roll γεννήθηκε στο Μέμφις εκεί όπου οι Γκρίζλις πλέον πρωταγωνιστούν εξαιτίας του νεαρού γκαρντ με τα πολλά προβλήματα και τα ακόμα περισσότερα προσόντα.

Ο Τζα Μοράντ λοιπόν, προκάλεσε έντονη ανησυχία με τα post στο λογαριασμό του στο Instagram, καθώς δεν ξέρει κανείς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Λίγο μετά ο Μοράντ αφαίρεσε όλες τις... επίμαχες φωτογραφίες από το λογαριασμό του, όμως το μυστήριο σχετικά με τον ίδιο παραμένει και τους χρήστες του ίντερνετ να το κατακλύζουν με αναρτήσεις ανησυχίας για την κατάσταση του παίκτη. 

Τα... παράξενα στόρι που ανέβασε στο Instagram ο Τζα Μοράντ: