Με κομπολόι και απίθανο γυαλί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ (vid)

Με κομπολόι και απίθανο γυαλί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:43 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:53 - 15.06.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στο ΟΑΚΑ με τα αδέρφια του και με ένα... ξεχωριστό στυλ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και μερικές μέρες και δε χάνει ευκαιρία και για να προπονείται, αλλά και για να βλέπει μπάσκετ.

Ο σούπερ σταρ του NBA έχει παρακολουθήσει από κοντά όλους τους τελικούς της Basket League και το ίδιο κάνει και σήμερα στο ΟΑΚΑ. Είναι στα court seats του ΟΑΚΑ μαζί με τους αδερφούς του, Άλεξ και Θανάση Αντετοκούνμπο και παρακολουθεί από κοντά το Game 4.

Η κάμερα δε θα μπορούσε να μην εστιάσει στον Γιάννη, ο οποίος εμφανίστηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων με... καλοκαιρινό στυλ, ενώ αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν το κομπολόι που κρατούσε ο Γιάννης το οποίο δεν το έχουμε δει ξανά, ενώ φορούσε για πρώτη φορά και γυαλιά όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Ο προπονητής των Μπακς και το... στοίχημα με τον Αγραβάνη

Ο Greek Freak καλωσόρισε τον νέο προπονητή των Μπακς, Άντριαν Γκρίφιν, ο οποίος βρίσκεται κι αυτός στη χώρα μας. Η σχέση των δύο ανδρών είναι σε φοβερά επίπεδα, κάτι που είχε πει και ο νέος κόουτς των «ελαφιών« κατά την παρουσίασή του.

Οι δύο άνδρες είδαν μαζί τον τρίτο τελικό της Basket League, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης, 14/6, ο Αντετοκούνμπο ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του νέου προπονητή του, στην οποία έχει μια φωτογραφία του κόουτς του, την ώρα που δίνει μια μπάλα στον γιο του Γιάννη:

«Καλωσόρισες στην ομάδα κόουτς», έγραψε ο Γιάννης, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε και λίγο με τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Συγκεκριμένα, σε ένα ποστάρισμα του πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού, στο οποίο υπάρχει μια φωτογραφία του με τον Γιάννη, ο Έλληνας των Μπακς έγραψε στον συμπαίκτη του στην εθνική: «Μου χρωστάς 1000 ευρώ». Οι δυό τους μάλλον είχαν βάλει κάποιο στοίχημα και μάλλον ο Γιάννης το κέρδισε.

Μίνι επεισόδιο ανάμεσα στον ΜακΚίσικ και οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:12 - 15.06.2023

Μίνι επεισόδιο ανάμεσα στον ΜακΚίσικ και οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είχε μια στιγμή έντασης με την εξέδρα των οργανωμένων όταν βρέθηκε κοντά στον πάγκο της ομάδας του, αλλά η «φωτιά» έσβησε γρήγορα με τον Αμερικανό να απομακρύνεται από το σημείο.

Ο Αγραβάνης πάντως του απάντησε «γράφ' τα», γεγονός που δείχνει ότι μάλλον δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα χρωστούμενα...

Tags: