Αντετοκούνμπο για τα γενέθλια του: «Θα βάλω τα παιδιά για ύπνο και μετά θα γίνουν λίγο... freaky τα πράγματα» (vid)
i

Γιάννης Αντετοκούνμπο/©PrtScreen

Αντετοκούνμπο για τα γενέθλια του: «Θα βάλω τα παιδιά για ύπνο και μετά θα γίνουν λίγο... freaky τα πράγματα» (vid)

Κώστας Τόπας 09:33 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 06.12.2022

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε τα πλάνα που έχει σχεδιάσει για τα 28α γενέθλιά του, δίνοντας μια πονηρή απάντηση στους δημοσιογράφους.

Τη στιγμή που στην Ελλάδα ξημέρωνε η 6η Δεκέμβρίου, μέρα γενεθλίων του Γιάννη Αντετοκούνμπο, το Ορλάντο δεν είχε καμία τύχη, μιας και ο «Greek Freak» τους έκοψε κάθε όνειρο από νωρίς, με τα Ελάφια να επικρατούν στο τέλος με 109-102.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Έλληνας αστέρας των Μπακς, ρωτήθηκε για το τι θα κάνει στα γενέθλια του και έριξε το υπονοούμενο του, κλείνοντας και το μάτι.

«Δεν ξέρω αν η γυναίκα μου έχει σχεδιάσει κάτι για εμένα, ελπίζω πως κάτι θα έχει φτιάξει. Ίσως μια τούρτα γενεθλίων ή μια κάρτα ή κάποιο κόσμημα, θα το λάτρευα αυτό. Δεν θέλω να πάω για δείπνο, έχω παιχνίδι την επόμενη μέρα και προτιμώ να ξεκουραστώ και να κάνω την αποθεραπεία μου. 

Θα κοιμηθώ, θα παίξω με τα παιδιά μου. Μετά θα βάλω τα παιδιά για ύπνο και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Μπορεί τα πράγματα να γίνουν λίγο... freaky. Είναι τα γενέθλιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.