Ο Ντε Κολό «άδειασε» τη Γαλλίδα υπουργό Αθλητισμού επειδή του ευχήθηκε με καθυστέρηση
i

© Intime

Ο Ντε Κολό «άδειασε» τη Γαλλίδα υπουργό Αθλητισμού επειδή του ευχήθηκε με καθυστέρηση

Sportal newsroom 23:29 - 08.02.2023

Τα συγχαρητήρια της υπουργού Αθλητισμού Αμελί Ουντεά Καστερά, στον Νάντιο ντε Κολό, δεν της βγήκαν σε καλό.

Η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας συνεχάρη τον Λεμπρόν Τζέιμς επειδή έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους στην ιστορία του ΝΒΑ και στη συνέχεια πρόσθεσε και το επίτευγμα του Νάντο ντε Κολό, ο οποίος λίγες μέρες πριν είχε πάρει τον αντίστοιχο τίτλο στα ευρωπαϊκά κύπελλα

«Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε ο καλύτερος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ ξεπερνώντας τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ που κατείχε αυτό το ρεκόρ από το 1984. Συγχαρητήρια σε αυτόν τον πολύ μεγάλο πρωταθλητή και επίσης στον μπασκετμπολίστα μας Νάντο Ντε Κολό που έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων», ανέφερε σε tweets της η Καστερά, όμως αυτό δε φάνηκε να αρέσει και πολύ στον Γάλλο γκαρντ: 

Στην κορυφή του Top-10 το… θρυλικό σουτ του ΛεΜπρον που έσπασε το ρεκόρ πόντων (vid)
NBA

14:12 - 08.02.2023

Στην κορυφή του Top-10 το… θρυλικό σουτ του ΛεΜπρον που έσπασε το ρεκόρ πόντων (vid)

Αυτό το καλάθι, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, θα το βλέπει πάντα μπροστά του και δεν ήταν δυνατόν να μην τοποθετηθεί για ιστορικούς λόγους στο Νο 1 των highlight από τη δράση τα ξημερώματα της Τετάρτης…

«Με όλο τον σεβασμό, κυρία Υπουργέ, είναι κρίμα να περιμένεις ένα ξένο ρεκόρ για να συγχαρείς τους δικούς σου αθλητές. Αλλά το ίδιο ευχαριστώ», ανέφερε ο Ντε Κολό, δίνοντας πληρωμένη απάντηση στην υπουργό που δεν του είχε κάνει ξεχωριστή αναφορά. 

Ο Νάντο ντε Κολό έγραψε ιστορία στον αγώνα της Βιλερμπάν με τη Βίρτους, αφού έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Η Βιλερμπάν κοντραρίστηκε με τη Βίρτους και στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης το «Αστρομπάλ» υποκλίθηκε στον Γάλλο σούπερ σταρ της Βιλερμπαν. ήταν τότε που σημείωσε τον 4906ο πόντο στην πλούσια καριέρα του, ξεπερνώντας τον θρυλικό Νίκο Γκάλη.