Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ πήρε τον διαγωνισμό τριπόντων στο τελευταίο σουτ (vids)

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ πήρε τον διαγωνισμό τριπόντων στο τελευταίο σουτ (vids)

Sportal newsroom 08:36 - 19.02.2023

Τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο δευτερόλεπτο και ο σούπερ σταρ των Μπλέιζερς, Ντέιμιαν Λίλαρντ έφερε στα... μέτρα του τον διαγωνισμό. Ευστόχησε στην τελευταία μπάλα, νίκησε τον Μπάντι Χιλντ των Πέισερς και σήκωσε το τρόπαιο!

Γεννήθηκε στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας, αλλά όταν πήγε στο Πανεπιστήμιο μετακόμισε στο Σολτ Λέικ Σίτι. Οπότε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ήταν σαν να έπαιζε στην έδρα του, μιας και το All-Star Weekend του ΝΒΑ διοργανώνεται σε αυτή την περιοχή. 

Φόρεσε λοιπόν τη φανέλα του Ουέμπερ Στέιτ που εδρεύει στο Όγκντεν της Γιούτα, κέρδισε τη συμπάθεια της κερκίδας και λίγο αργότερα κέρδισε και τον διαγωνισμό τριπόντων. 

Δεν αγωνίστηκε στο Skill Challenge ο Γιάννης, πανηγύρισε η τριάδα των Τζαζ (vids)
NBA

07:48 - 19.02.2023

Δεν αγωνίστηκε στο Skill Challenge ο Γιάννης, πανηγύρισε η τριάδα των Τζαζ (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προφύλαξε τον τραυματισμένο του καρπό, δεν έλαβε μέρος στον διαγωνισμό δεξιοτήτων, που τελικά κατέκτησαν οι Σέξτον, Κλάρκσον, Κέσλερ των Γιούτα Τζαζ - Tον Greek Freak αντικατέστησε ο συμπαίκτης του στους Μπακς, Τζρου Χόλιντεϊ.

Ο σούπερ σταρ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς δεν απογοήτευσε τον κόσμο. Στον ξεκίνημα προκρίθηκε χωρίς... φαμφάρες και φύλαγε δυνάμεις για τον τελικό. Εκεί συνάντησε δύο Ινδιάνους: Τον Μπάντι Χιλντ των Πέισερς και τον συμπαίκτη του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, ο οποίος στο ξεκίνημα των προσπαθειών του ισοφάρισε το ρεκόρ πρώτου γύρου με 31 πόντους. 

Όταν όμως, κρίθηκε το τρόπαιο ο Λίλαρντ δεν έκανε λάθος. Ευστόχησε στο τελευταίο σουτ, αυτό που έκρινε τα πάντα και συγκέντρωσε 26 πόντους. Αρκετοί για να του δώσουν τη νίκη, μιας και ο Μπάντι Χιλντ, ο οποίος είχε ολοκληρώσει πριν από αυτόν την προσπάθειά του είναι μαζέψει έναν λιγότερο: 25.