O Πάμπλο Λάσο δήλωσε πως παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα και φούντωσε τις φήμες για τον Παναθηναϊκό

Πάμπλο Λάσο

i

© Intime

O Πάμπλο Λάσο δήλωσε πως παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα και φούντωσε τις φήμες για τον Παναθηναϊκό

Πάνος Μαλακτάρης • 14:56 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

O Ισπανός προπονητής του οποίου το όνομα έχει ακουστεί μεταξύ άλλων αρκετά έντονα και για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, δήλωσε πως παρακολουθεί το πρωτάθλημα της Basket League

Μετά από μια μακρά και άκρως επιτυχημένη πορεία στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πάμπλο Λάσο έχει μείνει εκτός προπονητικής λόγω του προβλήματος υγείας που είχε αντιμετωπίσει και φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του. Δεν έχουν λείψει και οι -αρκετά έντονες η αλήθεια είναι- φήμες για το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο του τριφυλλιού το ερχόμενο καλοκαίρι, με καμία από τις 2 πλευρές να μην επιβεβαιώνει ως τώρα τα όσα ακούγονται. 

Μιλώντας σε ισπανικά μέσα, ρωτήθηκε για τα άμεσα σχέδιά του, όπου και παραδέχτηκε πως νιώθει έτοιμος να επιστρέψει στους αγαπημένους του πάγκους και να προπονήσει ξανά στο τοπ επίπεδο. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Τα ιταλικά μου είναι πολύ καλά ωστόσο δεν ξέρω, (σ.σ. αναφορικά με το αν πρόκειται να αναλάβει κάποια ιταλική ομάδα, συγκεκριμένα μία εκ των Αρμάνι ή Βίρτους) παρά τον σεβασμό που τρέφω στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ούτως ή άλλως τα 2 αυτά κλαμπ τα τρέχουν δύο σπουδαίοι προπονητές». Ενώ συνέχισε: «Βλέπω αρκετές λίγκες, όπως την ιταλική, τη γερμανική και την ελληνική. Μέχρι τώρα δεν είχα το χρόνο που απαιτείται ώστε να βλέπω τέτοια ματς. Γίνεσαι προπονητής έχοντας τις δικές σου ιδέες και τη δική σου φιλοσοφία, αλλά ταυτόχρονα πρέπει και να προσαρμόζεσαι».

Για να ολοκληρώσει λέγοντας πως «Οι προπονητές λέμε πάντα ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε καλύτεροι, αλλά αν δεν κερδίζεις, δεν έχεις αυτό το χρόνο. Οι νίκες βοηθούν, δίνουν αυτοπεποίθηση».