Με μαύρες φανέλες ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο για τα θύματα των Τεμπών

Παπανικολάου και Φαλ

Με μαύρες φανέλες ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο για τα θύματα των Τεμπών

Νίκος Καλαμπάκας 12:31 - 02.03.2023

Οι «ερυθρόλευκοι» υπέβαλαν αίτημα στην Euroleague να αγωνιστούν με μαύρες φανέλες απέναντι στην Αρμάνι την Παρασκευή 3/3 ως ένδειξη συμπαράστασης στο πένθος των οικογενειών που έχασαν δικούς τους ανθρώπους στα Τέμπη.

Η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που έχει κοστίσει τη ζωή δεκάδων ανθρώπων. Οι εικόνες που φτάνουν στις τηλεοράσεις μας είναι φοβερές και συγκλονίζουν, αφού στο σημείο της τραγωδίας η εικόνα είναι αποκαρδιωτική. 

Μέσα σε αυτό το κλίμα οδύνης, οι ομάδες μας πρέπει να αγωνιστούν κανονικά στην Euroleague. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Εφές το βράδυ της Πέμπτης 2/3, ενώ μια μέρα αργότερα ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Αρμάνι στο Μιλάνο

Οι «ερυθρόλευκοι» απέστειλαν αίτημα στη διοργανώτρια αρχή, προκειμένου να τους επιτρέψει να αγωνιστούν με μαύρες φανέλες. Το αίτημά τους έγινε αποδεκτό κι έτσι ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, θα βάλει τα μαύρα ως ένδειξη πένθους. 

Άλλωστε η χώρα μας έχει κηρύξει τριήμερο πένθος μετά το τραγικό συμβάν, και οι ομάδες δεν θα μπορούσαν να μη συμμετέχουν σε αυτό. 

Η ομάδα του Πειραιά όμως δεν σταματάει εκεί. Ο Ολυμπιακός ζήτησε από την Euroleague πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της καταστροφής, κάτι που έγινε αποδεκτό. 

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει σήμερα, Πέμπτη 2/3 για το Μιλάνο, εκεί όπου μια μέρα αργότερα θα τεθεί αντιμέτωπος με την Αρμάνι. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πρώτοι στην κατάταξη της Euroleague και θέλουν τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή.