O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Κολοσσό, στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός για την πρόκριση κόντρα στον Άρη
i

© Intime

O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Κολοσσό, στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός για την πρόκριση κόντρα στον Άρη

Sportal newsroom 09:36 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:38 - 22.04.2023

To Σάββατο (22/4) από το ΟΑΚΑ και το παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου ξεκινάει η πορεία του Παναθηναϊκού στα play offs της Basket League, με τον Ολυμπιακό που έχει κάνει ήδη το 1-0 κόντρα στο Άρη να φιλοξενείται στη συμπρωτεύουσα και να θέλει να... τελειώνει τη σειρά.

Ο Ολυμπιακός έκανε την αρχή στα play offs της Basket League με την πρώτη του νίκη επί του Άρη και το Σάββατο το απόγευμα (22/4, 16:00, ΕΡΤ 3) οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στο Nick Gallis Hall της Θεσσαλονίκης για να ολοκληρώσουν το έργο τους στον πρώτο γύρο της post season. 

Με νίκη προκρίνονται και ακολούθως θα περιμένουν για να μάθουν στον αντίπαλό τους στο δεύτερο γύρο. Αυτός θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα, μία σειρά που δεν έχει ξεκινήσει την Κυριακή (23/4). 

Μέχρι τότε έχουμε στο πρόγραμμα άλλη μία... έναρξη, καθώς το Σάββατο, λίγο μετά το δεύτερο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη... έρχεται το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Κολοσσό. Αυτό δηλαδή, ανάμεσα στον δεύτερο της κανονικής περιόδου και στον έβδομο. 

Παναθηναϊκός: Μετά τον Αταμάν, τελειώνει με Βιλντόζα, Έλληνες και παίζει τα ρέστα του για Καμπάτσο - Στο προσκήνιο και ο Μπράιαντ
EUROLEAGUE

23:47 - 21.04.2023

Παναθηναϊκός: Μετά τον Αταμάν, τελειώνει με Βιλντόζα, Έλληνες και παίζει τα ρέστα του για Καμπάτσο - Στο προσκήνιο και ο Μπράιαντ

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Εργκίν Αταμάν για τα επόμενα δύο χρόνια και πλέον οι «πράσινοι» φουλάρουν για να κλείσουν κομμάτια του ρόστερ της νέας σεζόν.

Οι «πράσινοι» που θέλουν να ξεχάσουν τι έχει προηγηθεί στη σεζόν και να... αφήσουν στην άκρη το μέλλον του που θα το καθορίσει ο Εργκίν Αταμάν (σε αγωνιστικό επίπεδο). Το μυαλό του προσπαθούν και πρέπει να το εστιάσουν στο παρόν και στα play offs του εγχώριου πρωταθλήματος, όπου ξεκινούν την δράση τους (22/4, 19:15, ΕΡΤ 3) από το ΟΑΚΑ και αυτή τη φορά θέλουν να επιβεβαιώσουν με τις πράξεις τους τον τίτλο του... φαβορί των συγκεκριμένων αναμετρήσεων με τον Κολοσσό. 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (22/4)

16:00, ΕΡΤ3 / Άρης (0) - Ολυπιακός (1)
19:15, ΕΡΤ3 / Παναθηναϊκός (0) - Κολοσσός (0)

Το πρόγραμμα της Κυριακής (23/4)

15:45, ΕΡΤ 3 / ΠΑΟΚ (0) - Προμηθέας (0)
19:15, ΕΡΤ 3 / Περιστέρι (0) - ΑΕΚ (0)

Tags: