Παρέα με τον Βασίλη Σπανούλη στη Βουλιαγμένη βρέθηκε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς

Παρέα με τον Βασίλη Σπανούλη στη Βουλιαγμένη βρέθηκε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:06 - 21.04.2023

Ο Βασίλης Σπανούλης εκμεταλλεύτηκε το ρεπό του και παρέα με τον πολύπειρο ατζέντη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, επισκέφθηκαν τη Βουλιαγμένη.

Τον ελεύθερο του χρόνο με αυτόν του Βασίλη Σπανούλη συνδύασε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος επισκέφθηκε την Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Οι δύο τους φαίνεται να βγήκαν παρέα στη Βουλιαγμένη, ελάχιστα 24ωρα πριν την πρώτη αναμέτρηση του Έλληνα πρώην μπασκετμπολίστα σε playoffs της Basket League.

«Σήμερα στην Ελλάδα με τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος προετοιμάζεται για τα πρώτα playoffs της καριέρας του, ως προπονητής. Παρότι δεν είναι ξένος με την ένταση και την πίεση των playoffs, έχοντας παίξει τόσες φορές ως αθλητής, αυτή τη φορά ως προπονητής, είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

 Η προσοχή και η επιμονή που έφερε ο Βασίλης Σπανούλης στην ομάδα, την οδήγησαν σε αυτό το επίπεδο στη διάρκεια της πρώτης χρονιάς του ως προπονητής, και παρότι ότι όλο αυτό θεωρείται ήδη μια νίκη για εκείνον και την ομάδα του, ξέρω πως ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα είναι ευχαριστημένος απλά με τη συμμετοχή. Είναι ένας νικητής με πνεύμα νικητή και του έχουμε κάθε τύχη στο παιχνίδι της Κυριακής», ανέφερε στην ανάρτηση του ο πολύπειρος ατζέντης.