Η ΑΕΚ προσφεύγει στο CAS και πιέζει τον Μίτσελ!

Η ΑΕΚ προσφεύγει στο CAS και πιέζει τον Μίτσελ!

Sportal newsroom 23:51 - 20.04.2023

Την προσφυγή στο CAS θα επισπεύσει η ΑΕΚ, προκειμένου να επιτύχει τη μείωση της ποινής που της επιβλήθηκε, ενώ δεν φαίνεται διατεθειμένη να αφήσει τον Ακίλ Μίτσελ να πάει στη Βίρτους Μπολόνια

Δυο πολύ σημαντικά θέματα καλείται να διαχειριστεί η ΑΕΚ την επόμενη ημέρα του αποκλεισμού της από το Final-4 του Basketball Champions League από την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Θέση υπέρ Ουόκαπ πήρε ο Λαρεντζάκης: «Ας αφήσουμε την γκρίνια οι Έλληνες παίκτες – Εμένα δεν μου χαρίστηκε κανείς»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:10 - 20.04.2023

Θέση υπέρ Ουόκαπ πήρε ο Λαρεντζάκης: «Ας αφήσουμε την γκρίνια οι Έλληνες παίκτες – Εμένα δεν μου χαρίστηκε κανείς»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναφέρθηκε στο θέμα του ελληνικού διαβατηρίου του Τόμας Ουόκαπ, αλλά και στις μονομαχίες με την Φενέρμπαχτσε

Το ένα αφορά την εξοντωτική ποινή που της επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του BCL, που κλείνει τις πόρτες στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για όλα τα παιχνίδια της επόμενης σεζόν, ενώ επιβάλλει και χρηματικό πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ.

Είναι προφανές ότι το νομικό επιτελείο της «Ένωσης» θα προσφύγει άμεσα στο CAS ευελλπιστώντας πως εκεί θα μειωθεί η ποινή και θα επιτραπεί στην ΑΕΚ να «αναπνεύσει» τη νέα σεζόν και να δει τον κόσμο της ξανά στο γήπεδο.

Το δεύτερο ζήτημα αφορά την πρόταση (ανεπίσημα) που έχει γίνει στον Ακίλ Μίτσελ από την Βίρτους Μπολόνια, η οποία φέρεται να τον έχει δελεάσει με ένα συμβόλαιο που δεν... περίμενε ούτε ο ίδιος. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Μάκης Αγγελόπουλος που είναι και εκείνος που θα κληθεί να αποφασίσει το τι μέλλει γενέσθαι, αυτή την ώρα δεν σηκώνει κουβέντα για το θέμα. Είναι ανένδοτος και δεν προτίθεται να τον αφήσει να φύγει έστω κι αν έρθει μια πολύ καλή πρόταση για τον Σύλλογο.

Ο Ακίλ Μίτσελ είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την «Ένωση» και αυτό το ξέρει καλά ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ, αλλά και ο προπονητής Ηλίας Καντζούρης.

Το κενό του Γιάνις Στρέλνιεκς δεν έχει αναπληρωθεί και η «Ένωση» το έχει «πληρώσει» αγωνιστικά και στο στρατόπεδο του «δικεφάλου» δεν σκοπεύουν να αφήσουν και τον Μίτσελ να αποχωρήσει προκαλώντας αδιέξοδο στον Σύλλογο.

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες ημέρε είναιι καταλυτικές για την πορεία των πραγμάτων και στην ΑΕΚ θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να έχουν τον Ακίλ Μίτσελ στη διάθεση τους στο πρώτο παιχνίδι των playoffs με το Περιστέρι εκτός έδρας έστω κι αν ο ίδιος στο μυαλό του έχει «πακετάρει» τα πράγματα του και βρίσκεται νοερά στην Μπολόνια...