Ο ΠΑΟΚ χάνει τον ΜακΝίς για τουλάχιστον ένα μήνα! (vid)

Ο ΠΑΟΚ χάνει τον ΜακΝίς για τουλάχιστον ένα μήνα! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:22 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 06.11.2023

Ο Τζαμάνι ΜακΝίκς τραυματίστηκε στο γόνατο στο πρώτο λεπτό κόντρα στον Ολυμπιακό και οι εξετάσεις του Αμερικανού σέντερ του ΠΑΟΚ είναι ανησυχητικές. Θα μείνει εκτός για ένα μήνα και στη συνέχεια θα επανεκτιμηθεί ο τραυματισμός του.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν (λίγο έως πολύ) αναμενόμενη για τον ΠΑΟΚ και το πρόβλημα για τους Θεσσαλονικείς δεν εστιάζει στο αποτέλεσμα του ματς, αλλά στα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Τζαμάνι ΜακΝίς

Ο Αμερικανός σέντερ στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με τους «ερυθρολεύκους» στην Πυλαία για την πέμπτη αγωνιστική της Stoiximan Basket League που ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα (6/11), τραυματίστηκε. Ο συμπαίκτης του Άντριου Χάρισον στην προσπάθειά του να ξεμαρκαριστεί από τον προσωπικό του αντίπαλο (Τόμας Ουόκαπ), έπεσε πάνω του και ο ΜακΝις κατεδαφίστηκε. Πεσμένος στο έδαφος έδειχνε να πονάει αφόρητα στο γόνατο και λίγο αργότερα αποχώρησε υποβασταζόμενος και χωλαίνοντας. 

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και ενώ ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 77-63, ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιανός το μόνο που είχε να πει ουσιαστικά ήταν «ας ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του ΜακΝις». Διότι αυτός είναι ο βασικός σέντερ της ομάδας και ένας νεαρός παίκτης που από την πρώτη στιγμή έδειξε τη μεγάλη προοπτική που έχει το παιχνίδι του. 

Μόνο που η επίκληση του Τακιανού δεν... εισακούστηκε και ο ΜακΝις θα απουσιάσει τουλάχιστον για ένα μήνα από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Το γόνατό του έχει υποστεί κάταγμα και η κατάσταση είναι αρκετά ανησυχητική, ενώ θα επανεξεταστεί σε 30 μέρες. Προς το παρόν, ο αθλητής περπατάει με πατερίτσες και κάνει υπομονή, όπως και ο προπονητής της ομάδας που βλέπει τους τραυματισμούς να συνεχίζονται και ουσιαστικά ακόμα δεν έχει παρατάξει την ομάδα του σε κανένα παιχνίδι με πλήρες ρόστερ.