Αποκάλυψη Sportal: Ο Λιόλιος επεκτείνει άμεσα το ηλικιακό όριο των 50αρηδων στη διαιτησία!

Βαγγέλης Λιόλιος

i

© Intime

Αποκάλυψη Sportal: Ο Λιόλιος επεκτείνει άμεσα το ηλικιακό όριο των 50αρηδων στη διαιτησία!

Γιάννης Πάλλας 23:54 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:54 - 11.09.2023

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ το πήρε απόφαση και παρατείνει την αγωνιστική δράση των 50αρηδων διαιτητών στην Basket League

Άμεσα επεκτείνεται το ηλικιακό όριο στη διαιτησία για το οποίο έχει γίνει πολύς λόγος με απόφαση του προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου που θα επικυρωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal!

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ίσως και την Τρίτη (12/9) να «ανάψει» το «πράσινο φως», προκειμένου οι 50άρηδες διαιτητές (Ηλίας Κορομηλάς, Πέτρος Παπαπέτρου και Γιώργος Θεονάς) να μπορέσουν να συνεχίσουν να διευθύνουν παιχνίδια στη Basket League.

Αυτή είναι μια οριστική απόφαση του Βαγγέλη Λιόλιου στην οποία οδηγείται, καθώς υπάρχει έλλειψη έμπειρων διαιτητών, προκειμένου να γίνει η μετάβαση πιο ομαλά στους νέους και ταλαντούχους ρέφερι.

Οπότε τουλάχιστον για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 οι 50αρηδες διαιτητές θα «σφυρίξουν» κανονικά, καθώς αυτό θα ανακοινωθεί άμεσα από τον πρόεδρο της ΕΟΚ.

Ένα θέμα παραμένει σε εκκρεμότητα και αυτό αφορά τις περιπτώσεις των Τάσου Κάρδαρη και Δημήτρη Ζαχαρή. Οι δυο διαιτητές μπορεί να έχουν κάνει δήλωση ενεργείας, αλλά ως τώρα δεν έχουν «σφυρίξει» πουθενά και το τι τελικά θα συμβεί θα το αποφασίσει ο Βαγγέλης Λιόλιος σύντομα.

Το μόνο βέβαιο, αυτή τη στιγμή είναι πως οριστικά οι 50αρηδες θα «σφυρίξουν» κανονικά και τη νέα χρονιά.