«Ο Ράντονιτς έκανε μεγάλο λάθος που πήγε στον Παναθηναϊκό»
i

Sportal

«Ο Ράντονιτς έκανε μεγάλο λάθος που πήγε στον Παναθηναϊκό»

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, εξήγησε πως το καλοκαίρι είχε σκοπό να κρατήσει στην ομάδα τον Ντέγιαν Ράντονιτς, αλλά και τον Νέιτ Ουόλτερς, μόνο που είχε το αντίστοιχο μπάτζετ για να το κάνει.

O Ερυθρός Αστέρας έκανε την προσπάθειά του για είσοδο στα play offs της Euroleague, αλλά δεν την ολοκλήρωσε. «Δεν ζούμε σε εικονική πραγματικότητα», είπε ο πρόεδρος της ομάδας Νεμπόισα Τσόβιτς, ως καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή της Σερβίας και του καναλιού TV Prva για να εξηγήσει πως τα πράγματα δεν είναι απλά όσον αφορά στην ομάδα του Βελιγραδίου. 

Φουλάρει για επανεμφάνιση στο Βελιγράδι ο Ουόλτερς
EUROLEAGUE

19:13 - 10.04.2023

Φουλάρει για επανεμφάνιση στο Βελιγράδι ο Ουόλτερς

Ο Νέιτ Ουόλτερς έχει ξεπεράσει τις δύο εβδομάδες εκτός δράσης για τον Παναθηναϊκό με τον Αμερικανό γκαρντ να αναμένεται να βρίσκεται στη διάθεσή του Χρήστου Σερέλη στο παιχνίδι της Μεγάλης Παρασκευής (14/4) στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν για την 34η αγωνιστική της Euroleague.

«Το καλοκαίρι δημιουργήσαμε μία ομάδα, αλλά στα μέσα της σεζόν αλλάξαμε τον προπονητή. Φέραμε τον Ιβάνοβιτς, ενώ πήραμε και τον Λούκα Βιλντόζα και Φακούντο Καμπάτσο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε μία οικονομική υπέρβαση, παρά το γεγονός ότι ακόμα έχουμε υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσουμε. Αν είμασταν σε καλύτερη οικονομική κατάσταση θα κρατούσαμε και τον Νέιτ Ουόλτερς, ίσως και τον κόουτς Ντέγιαν Ράντονιτς που και οι δύο πήγαν στον Παναθηναϊκό», εξήγησε ο Τσόβιτς για να υπογραμμίσει πως κατά την άποψή του «ο Ράντονιτς έκανε μεγάλο λάθος που πήγε στον Παναθηναϊκό», θεωρώντας πως η αποτυχία του στην Ελλάδα πιθανότατα θα τον επηρεάσει στο επόμενο βήμα της πορείας του. 

Από εκεί και πέρα, μίλησε και για τη μεγάλη κόντρα με την Παρτίζαν, που φέτος γιγαντώθηκε λόγω και της κοινής τους παρουσίας (για πρώτη φορά) στην Euroleague. «Συγχαίρω την Παρτίζαν για την επιτυχία της και την πρόκρισης στα play offs της EuroLeague. Πέρασαν 9 χρόνια για να τα καταφέρει», δήλωσε, για να καταλήξει πως «θεωρώ ότι το Βελιγράδι πρέπει να έχει δύο ομάδες στην Euroleague, αλλά ακόμα ξέρουμε τι θα συμβεί τη νέα χρονιά».