Ο Σαλούστρος έπαιξε με πόνο στον αστράγαλο στη νίκη του Απόλλωνα κόντρα στο Λαύριο

Χρήστος Σαλούστρος

Ο Σαλούστρος έπαιξε με πόνο στον αστράγαλο στη νίκη του Απόλλωνα κόντρα στο Λαύριο

Χρήστος Τσάλτας 20:25 - 09.12.2023

Ο Απόλλων Πάτρας επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο Λαύριο, με τον Χρήστο Σαλούστρο να κάνει μεγάλη προσπάθεια, αψηφώντας τον πόνο.

Το ξεκίνημα της σεζόν για τον Απόλλωνα Πάτρας είναι πολύ μακριά από το θετικό. Οι μελανόλευκοι μετά τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην Καρδίτσα μέτρησαν σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, το οποίο τους έφερε στον πάτο της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα όμως είχαν να διαχειριστούν και μια σειρά από θέματα στα ενδότερα της ομάδας. Όπως οι τραυματισμοί. Ο Χρήστος Σαλούστρος, που φέτος έχει ξεκινήσει με αρκετά σκαμπανεβάσματα τη σεζόν, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στον αστράγαλο. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην μπορεί να αποδώσει όπως εκείνος θέλει.

Μάλιστα κατά ητ διάρκεια του περασμένου μήνα υπήρχαν αγώνες που έπαιξε κάνοντας ένεση στον αστράγαλο προκειμένου να μην νιώθει πόνο. Ενόψει του αγώνα με το Λαύριο μάλιστα έκανε θεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό.

Ο «Σαλού» δεν μπήκε σε διαδικασία να κάνει ένεση πριν από το τζάμπολ, όμως οι πόνοι στον αστράγαλο παρέμεναν, με τον ίδιο να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ανταπεξέλθει, όντας ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας του στο τελικό 71-60 απέναντι στο Λαύριο, όπου ο Έλληνας φόργουορντ μέτρησε 10 πόντους και 9 ριμπάουντ.