Ο Σέρχιο Γιουλ αναλαμβάνει την ευθύνη: «Συγγνώμη απ' όλους του φίλους του μπάσκετ»

Σέρχιο Γιούλ

i

© Intime

Ο Σέρχιο Γιουλ αναλαμβάνει την ευθύνη: «Συγγνώμη απ' όλους του φίλους του μπάσκετ»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:46 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 28.04.2023

Ένιωσε την ανάγκη, κατόπιν... αυτοκριτικής, να πάρει πάνω του μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα επεισόδια στη Μαδρίτη, ανάμεσα στη Ρεάλ και την Παρτίζαν και ο Σέρχιο Γιουλ έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα πως «αναλαμβάνω την ευθύνη για το σκληρό φάουλ που οδήγησε σε αυτή την καταστροφική εικόνα»

Η πρώτη στιγμή που οδήγησε στα εκτεταμένα επεισόδια στη Μαδρίτη, λίγο πριν το τέλος του τρίτου αγώνα της Ρεάλ απέναντι στην Παρτίζαν, ήταν το σκληρό φάουλ του Σέρχιο Γιουλ στον Κέβιν Πάντερ

Ο Ισπανός γκαρντ, 1'40'' πριν τη λήξη και με τους Σέρβους μπροστά στο σκορ με 95-80 χτύπησε τον Αμερικανό, πρώην παίκτη της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και νυν πρωταγωνιστή της Παρτίζαν. Αυτός, εκνευρίστηκε, άρχισε να τσακώνεται με τον Γιουλ και όποιον τον πλησίασε, αλλά η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Γιαμπουσέλε χτύπησε με απίστευτο μίσος τον Ντάντε Έξουμ. 

Κόλαφος η Marca: «Ο Γιαμπουσέλε δεν πρέπει να ξανά φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ»
ΜΠΑΣΚΕΤ

10:35 - 28.04.2023

Κόλαφος η Marca: «Ο Γιαμπουσέλε δεν πρέπει να ξανά φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ»

Με ένα άρθρο που ταπεινώνει την Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε η Marca τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Παρτιζάν, τονίζοντας πως ο Γιαμπουσέλε δεν θα πρέπει να ξανά φορέσει ποτέ στην φανέλα των «μερένχες».

Ο Γιουλ πάντως, λίγες ώρες αργότερα ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί. Μάλιστα, μπαίνοντας σε μία κατάσταση αυτοκριτικής αποφάσισε πως έχει σημαντική ευθύνη για το συμβάν και ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα απολογητικό μήνυμα: «Αυτό που έγινε χθες το βράδυ, δεν θα έπρεπε να συμβεί ποτέ σε γήπεδο μπάσκετ. Αναλαμβάνω την ευθύνη για το σκληρό φάουλ που οδήγησε σε αυτή την καταστροφική εικόνα. Συγγνώμη από όλους τους φίλους του μπάσκετ».

Ο Γιουλ και οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στον καβγά (δηλαδή όλοι εκτός των Λεντέι και Πουαριέ) αναμένουν να μάθουν και τις τιμωρίες που θα προκύψουν την Παρασκευή (28/4), όπως ενημέρωσε η Euroleague και από τις οποίες κινδυνεύουν οι περισσότεροι, μα πιο πολύ απ' όλους ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε, που αναμένεται να ακούσει μία... εκκωφαντική καμπάνα.