Ο Τζίμερ Φριντέτ σκορπάει τον... τρόμο στο 3Χ3 της FIBA με την Team USA (vid)

Ο Τζίμερ Φριντέτ σκορπάει τον... τρόμο στο 3Χ3 της FIBA με την Team USA (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:08 - 01.06.2023

Η Jimmermania «χτύπησε» και τις διοργναώσεις 3Χ3 της FIBA! Ο Τζίμερ Φριντέτ δείχνει την ποιότητα και την κλάση του και οδηγεί εκ του ασφαλούς την Team USA στην επίθεση.

Η επαφή του με το καλάθι κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Στα χρόνια της καριέρας του στα παρκέ, είτε στο ΝΒΑ είτε στην Κίνα, είτε ακόμα κια στο πέρασμά του από την Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, ο Τζίμερ Φριντέτ κατέθεσε διαπιστευτήρια μεγάλου σκόρερ, με την ικανότητά του να εκτελεί από την περιφέρεια να είναι αξιοσημείωτη.

Ο απόφοιτος του BYU έχει φροντίσει να δείξει πως σε όποια καρτάσταση λι αν είναι, όποια κι αν είναι η συνθήκη για την οποία αγωνίζεται, πάντα θα κάνει τη διαφορά και θα... εκτελεί την αντίπαλη άμυνα. Κάτι που φροντίζει να (υπεν)θυμίζει στο παγκόσμιο 3Χ3 της FIBA.

Ο Φριντέτ είναι ένας εκ των ηγετών της Team USA στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, έχοντας βάλει σαν στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Το παιχνίδι είναι διαφορετικό μεν σε σχέση με τις συνθήκες σε 5 εναντίον 5 παιχνίδι, αλλά αυτό που δεν αλλάζει με τίποτα είναι η επαφή του Αμερικανού σουτέρ με το καλάθι. Που με τα χρόνια παραμένει εξαιρετική.

Και στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, απέναντι σε Λετονία και Αυστραλία, παιχνίδια στα οποία οι Αμερικανοί σημείωσαν ισάριθμες νίκες, ο άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού ήταν το πρώτο βιολί της ομάδας του. 11 πόντους έγραψε το κοντέρ κόντρα στους Λετονούς, 8 απέναντι στην Αυστραλία. Και η καταμέτρηση συνεχίζεται, με μια νέας μορφής Jimmermania να κάνει την εμφάνισή της στα παρκέ.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση για να βεβαιωθείτε για του λόγου το αληθές...

Tags: