Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο Sportal: «Γι αυτό επέλεξα τον Παναθηναϊκό, για να κερδίσω την Euroleague»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο Sportal: «Γι αυτό επέλεξα τον Παναθηναϊκό, για να κερδίσω την Euroleague»

Χρήστος Τσάλτας 13:47 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 29.05.2024

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε στην κάμερα του Sportal για το mood στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ενόψει τελικού, αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας και περιέγραψε το συναίσθημα του να απέχει 40 λεπτά από το τρόπαιο.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στον τελικό της Euroleague και ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ περιγράφει στο Sportal τα συναισθήματα της ομάδας για το μεγάλο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός φόργουορντ ερωτώμενος για το ποια είναι τα συναισθήματα κάποιου έπειτα από μια πρόκριση σε τελικό της Euroleague, τόνισε ότι «Είμαστε σε τέλειο mood. Παλέψαμε και πλέον απομένει ένα ματς και 40 ακόμα λεπτά».

Ο Ερνάνγκομεθ επισημαίνει ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δίνουν τεράστια ώθηση σε εκείνον και τους συμπαίκτες του, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε «Θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο και για εκείνους. Μιλάμε για μια ιστορική ομάδα που έχει κερδίσει τρόπαια στο παρελθόν και θέλουμε να συμβεί το ίδιο και εδώ».

Σε ερώτηση για το πως νοιώθει που στην πρώτη του σεζόν μετά από την επιστροφή του από το ΝΒΑ είναι κοντά στην κατάκτηση της Euroleague, είπε:

«Είναι μια τεράστια σεζόν για εμένα. Πήρα μια πάρα πολύ καλή απόφαση. Ήρθα εδώ για αυτό τον λόγο. Να παλέψω για το τρόπαιο».

Για το τι περιμένει από τον τελικό:

«Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Η Ρεάλ θα θέλει να νικήσει, όμως είναι ένα ματς. Τους κερδίσαμε φέτος στην Μαδρίτη και είναι ένα μόνο παιχνίδι. Θα δούμε τι θα γίνει, μπορούμε να το πάρουμε».