Σλούκας: «Χρονιά καθιέρωσης για τον Ολυμπιακό και εμένα»

Ο Κώστας Σλούκας σηκώνεται για το buzzer beater που άφησε άφωνους 13.000 Τούρκους

i

©Intime

Σλούκας: «Χρονιά καθιέρωσης για τον Ολυμπιακό και εμένα»

Νίκος Καλαμπάκας 21:57 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:31 - 15.05.2023

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το επερχόμενο Final 4 του Κάουνας, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο. Ο ρόλος της τύχης και η χρονιά της καθιέρωσης τόσο για την ομάδα του Πειραιά, όσο και για τον έμπειρο γκαρντ της.

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς Final 4 και ο Κώστας Σλούκας μιλώντας στην ΕΡΤ επισημαίνει ότι η ομάδα του χρειάζεται και τον παράγοντα τύχη προκειμένου να επιστρέψει με το τρόπαιο από το Κάουνας:

«Έτσι θέλω να πιστεύω, αλλά για εμένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο κι ο παράγοντας τύχη σε τέτοια παιχνίδια», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Θέλω να πιστεύω ό,τι φέτος θα την έχουμε. Σίγουρα είναι η χρονιά της καθιέρωσης. Νομίζω ο Ολυμπιακός πλέον βρίσκεται εκεί όπου του αξίζει. Είναι μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κι είναι μία πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία για τον οργανισμό του Ολυμπιακού, για τους προέδρους, για τον κόσμο, για την ομάδα που παλεύει και μοχθεί. Τώρα αν θα είναι η χρονιά της απόλυτης επιτυχίας θα δούμε τη Κυριακή το βράδυ».

Μιλώντας για τον ίδιο και το πως αισθάνεται που δικαιώνεται για την επιλογή του να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά, ο Σλούκας επισήμανε: «Σαφώς κι είναι η χρονιά της δικαίωσης και για εμένα. Η επιλογή που έκανα ήταν 100% συνειδητή να γυρίσω στον Ολυμπιακό, κάτι που το ήθελα πάρα πολύ».

Τέλος, ευχήθηκε ο Ολυμπιακός να πανηγυρίσει τον τίτλο: «Εύχομαι να πανηγυρίσουμε μαζί έναν τεράστιο τίτλο που πραγματικά ονειρεύομαι χρόνια».