Οι Μπακς σε ένα φοβερό βίντεο 2 λεπτών έδειξαν τι προκάλεσε ο Γιάννης σε όλον τον κόσμο με την δήλωσή του! (vid)
i

printscreen

Οι Μπακς σε ένα φοβερό βίντεο 2 λεπτών έδειξαν τι προκάλεσε ο Γιάννης σε όλον τον κόσμο με την δήλωσή του! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:15 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 03.05.2023

Η ομιλία και οι απόψεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο περί επιτυχίας και αποτυχίας μετά τον αποκλεισμό των Μπακς προκάλεσαν (κυρίως) ενθουσιασμό στο internet. Αθλητές, προπονητές και κάθε είδους διασημότητες στην Αμερική και την Ευρώπη υποκλίθηκαν στο... μεγαλείο του Greek Freak και οι Μπακς δημιούργησαν ένα όμορφο βίντεο για να έχουν να θυμούνται...

Στον αγωνιστικό χώρο, στο τελευταίο του παιχνίδι για τη φετινή σεζόν έκανε μεγάλη προσπάθεια. Αν και τελείωσε το παιχνίδι με 38 πόντους και 20 ριμπάουντ οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν και αποκλείστηκαν από τους Μαϊάμι Χιτ, που τώρα παίζουν στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας με τους Νικς. 

Η χρονιά του Γιάννη Αντετοκουνμπο τελείωσε πρόωρα με μία... ισχυρή δόση απογοήτευσης και για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα του. Ο Greek Freak δεν μπόρεσε να... ευχαριστηθεί τη σειρά. Τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι, έχασε τα δύο επόμενα, στη συνέχεια επέστρεψε, αλλά τελικώς δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση. 

Ο Στιβ Κερ αποθεώνει τον Γιάννη: «Είναι ντροπή να χάνεις; Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στη λίγκα μας» (vid)
NBA

10:22 - 30.04.2023

Ο Στιβ Κερ αποθεώνει τον Γιάννη: «Είναι ντροπή να χάνεις; Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στη λίγκα μας» (vid)

Ο κόουτς των Ουόριορς Στιβ Κερ, πεντάκις πρωταθλητής ΝΒΑ ως παίκτης και τέσσερις φορές πρωταθλητής ως προπονητής, στέκεται στο πλευρό του Αντετοκούνμπο και ενημερώσει πως «ο Γιάννης έχει απόλυτο δίκαιο. Δεν υπάρχει αποτυχία όταν καταβάλεις προσπάθεια σαν και τη δική του»

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το Game 5 και τον αποκλεισμό, ο 28χρονος σούπερ σταρ, δύο φορές MVP και πρωταθλητής το 2021, άρπαξε την ευκαιρία για να εξηγήσει πως έχει η κατάσταση. Ποια είναι η αλήθεια του και πως θα έπρεπε να σκέφτονται οι απαισιόδοξοι, οι εργατικοί, οι φιλόδοξοι, αλλά και τι πρέπει να υπολογίζουν οι επικριτικοί. Λαμβάνοντας... πάσα από έναν δημοσιογράφο που ρώτησε «ήταν αποτυχημένη η χρονιά», ο Γιάννης παρέθεσε στον κόσμο τη δική του φιλοσοφία περί επιτυχίας και αποτυχίας

Το αποτέλεσμα αυτής ήταν να εντυπωσιαστεί μεγάλο μέρος του πλανήτη του αθλητισμού. Από συμπαίκτες και αντιπάλους, μέχρι celebrities στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, τον χειροκρότησαν και υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του. Παίκτες και προπονητές του ποδοσφαίρο, μέχρι και ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Aντετοκούνμπο. 

Γενικά, η ομιλία του και οι θέσεις του έγιναν viral στο internet. Αυτή την απήχηση που είχαν τα λόγια του οι Μιλγουόκι Μπακς την έκαναν video για να δείξουν τι πραγματικά προκάλεσε σε όλο τον πλανήτη η άποψή του με κεντρικό απόφθεγμα το εξής: «Δεν υπάρχει αποτυχία στον αθλητισμό. Μόνο βήματα προς την επιτυχία».