Η Εβίνα Μάλτση στο Sportal: Ο «θηλυκός Γκάλης», ο Αντετοκούνμπο και η πρόβλεψη για την Ευρωλίγκα

Η Εβίνα Μάλτση στο Sportal: Ο «θηλυκός Γκάλης», ο Αντετοκούνμπο και η πρόβλεψη για την Ευρωλίγκα

Χριστίνα Βραχάλη 18:00 - 02.05.2023

Η Εβίνα Μάλτση μιλάει στη Χριστίνα Βραχάλη και το Sportal για τη συνάντησή της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για τη ζωή μετά το μπάσκετ και για το ποια ομάδα θα κατακτήσει τη Euroleague.

Η μικρούλα Εβίνα μπήκε για πρώτη φορά στα 10 της στο γήπεδο μπάσκετ στη Γουμένισσα του Κιλκίς και μετά από λίγα χρόνια το γήπεδο πήρε το όνομά της…

Η έφηβη Εβίνα ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσμο με μια μπάλα του μπάσκετ αγκαλιά και «κατέκτησε» μία μία τις χώρες που βρέθηκαν στο πέρασμά της…

Η νεαρή Εβίνα έφτασε μέχρι την άλλη όχθη του Ατλαντικού και κληρονόμησε τη λάμψη από τα αστέρια του WΝΒΑ.

Η ενήλικη Εβίνα, όπου και αν ταξίδεψε, κουβάλησε ακούραστα και περήφανα στην πλάτη της το μπλε και το λευκό. Το χρώμα Ελλάδας

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο Sportal: «Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι απέναντι - Θέλω από τους οπαδούς μας τον ίδιο θόρυβο με αυτούς του Ολυμπιακού»
EUROLEAGUE

14:38 - 30.04.2023

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο Sportal: «Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι απέναντι - Θέλω από τους οπαδούς μας τον ίδιο θόρυβο με αυτούς του Ολυμπιακού»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στο Sportal για την επιστροφή του στο ΣΕΦ, τον κόσμο του Ολυμπιακού και τις σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα περιμένει να ζήσει στην Πόλη τις επόμενες ημέρες για υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς.

Όχι δεν ξέρει από μαγικά. Αυτό που ξέρει καλά είναι πως η ζωή ξεπερνά κάθε φαντασία. Και το απολαμβάνει.

Η Εβίνα παραμένει παιδί. Ένα παιδί που θέλει να «επιστρέψει» στο άθλημα που αγαπά, μερικά από τα όμορφα και τα άσχημα, τα εύκολα και τα δύσκολα, τα καλά και τα κακά που την έκαναν να είναι η ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ.

Το Sportal συνάντησε τη γυναίκα «θρύλο» του ελληνικού μπάσκετ, στο φυσικό της χώρο. Σ’ ένα γήπεδο μπάσκετ. Εκεί που βρίσκεται πλέον ως προπονήτρια στις Ακαδημίες των Αntetokunbros. Μας μίλησε για τη συνάντησή της με τον Γιάννη. Μας εξήγησε τι σημαίνει να είσαι freak. Πως είναι να αγωνίζεσαι στην Ελλάδα και τι σημαίνει σεβασμός στη γυναίκα αθλήτρια. (Πιστέψτε με, αν η Εβίνα ήταν άνδρας αθλητής, θα ήταν αφίσα σε κάθε παιδικό δωμάτιο). Μας εξήγησε πως είναι η ζωή μετά το τέλος μιας τόσο σπουδαίας καριέρας και πόσο κοντά βρίσκονται αθλητισμός και κατάθλιψη. Εξήρε το μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός και τόλμησε (;) να κάνει τις προβλέψεις της ενόψει Φάιναλ Φορ.

Οι απαντήσεις μέσα στις τέσσερις γραμμές…