Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο Sportal: «Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι απέναντι - Θέλω από τους οπαδούς μας τον ίδιο θόρυβο με αυτούς του Ολυμπιακού»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην κάμερα του Sportal

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο Sportal: «Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι απέναντι - Θέλω από τους οπαδούς μας τον ίδιο θόρυβο με αυτούς του Ολυμπιακού»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:38 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 03.09.2023

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στο Sportal για την επιστροφή του στο ΣΕΦ, τον κόσμο του Ολυμπιακού και τις σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα περιμένει να ζήσει στην Πόλη τις επόμενες ημέρες για υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς.

Η Φενέμπραχτσε πήρε το «διπλό» στο ΣΕΦ και έκανε το 1-1, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, να είναι κομβικός με 8 πόντους στα τελευταία λεπτά. και να «πληγώνει» την πρώην ομάδα του. 

Μετά το τέλος του αγώνα ο διεθνής γκαρντ μίλησε στην κάμερα του Sportal και είχε να πει αρκετά πράγματα για το ματς, αλλά και όχι μόνο! Η επιστροφή του στο ΣΕΦ, ο κόσμος του Ολυμπιακού, οι προσδοκίες του για τα ματς στην Πόλη, οι πρώην συμπαίκτες του και ο κόουτς Ιτούδης, σε ένα απολαυστικό βίντεο!

Μότλεϊ στο Sportal: «Το καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό – Είμαστε καλύτεροι από την 8η θέση»
EUROLEAGUE

20:21 - 29.04.2023

Μότλεϊ στο Sportal: «Το καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό – Είμαστε καλύτεροι από την 8η θέση»

Ο Τζόναθαν Μότλεϊ μίλησε στο Sportal μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε στο Game 2 απέναντι στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στο πού κρίθηκε το ματς, στα παιχνίδια που ακολουθούν στην Πόλη, αλλά και στο ενδιαφέρον των Πειραιωτών το καλοκαίρι.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην κάμερα του Sportal:

-Τώρα που τελείωσαν τα δύο παιχνίδια, πώς ήταν η επιστροφή σου εδώ στο ΣΕΦ;

-Ήταν ωραία. Φυσικά η ατμόσφαιρα είναι πάντα τρελή εδώ. Είναι από τους καλύτερους οπαδούς (αυτοί του Ολυμπιακού). Κάναμε τη δουλειά μας. πήραμε τη μια νίκη που θέλαμε. Δεν είναι πολλές οι ομάδες που μπορούν να κερδίσουν εδώ.

-Είδαμε να χαιρετάς τους οπαδούς στο τέλος. Ήταν τα συναισθήματά σου που βγήκαν μετά από μια τεράστια νίκη;

-Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, επειδή όταν κερδίζουν κάνουν και εκείνοι διάφορες χειρονομίες. Δεν έχει σημασία. Οι παίκτες το κάνουν αυτό. Δεν ήταν κάτι επί τούτου. Είμαι απλά χαρούμενος που πήραμε τη νίκη.

-Ήταν παράξενο που παίξαμε με τον Ολυμπιακό; Γιατί δεν είστε μια ομάδα για την 8η θέση της κανονικής διάρκειας, όμως αυτήν πήρατε και αντιμετωπίζετε, όπως είπε και ο προπονητής σας, την ομάδα που έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ.

-Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Γιατί δεν το καταλαβαίνετε; Η Παρτιζάν είναι στο 0-2. Πρέπει να πορευτούμε με αυτά που έχουμε. Αν δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος αυτό, πρέπει να παρακολουθήσετε τα πλέι οφς και θα το καταλάβετε γρήγορα. Όπως κι εγώ παρακολουθώ τα άλλα ματς. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι απέναντι. Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι.

-Τώρα ποιες είναι οι σκέψεις σου για τα παιχνίδια 3 και 4;

-Είναι διαφορετικά. Θα είμαστε στην έδρα μας και θα νοιώσουμε τους οπαδούς μας. Θα είναι υπέροχη ατμόσφαιρα και ελπίζω να κάνουν θόδυβο, όπως έκαναν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Είναι σπουδαίο το ότι θα είμαστε στην έδρα μας όλη την εβδομάδα.

-Μίλησες καθόλου με τους πρώην συμπαίκτες σου, μέσω μηνυμάτων ή κάτι τέτοιο;

-Όχι. Ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Μίλησα λίγο με όλους, αλλά μετά από αυτό όλα έχουν να κάνουν με τον αγώνα. Είχα μια υπέροχη χρονιά στον Ολυμπιακό, δημιούργησα σχέσεις και πάντα θα μιλάμε. Όμως τώρα η κατάσταση είναι ανταγωνιστική. Κανείς δεν θέλει να χάσει και αυτό έχει σημασία.

-Και κάτι τελευταίο. Πώς είναι να δουλεύεις με τον κόουτς Ιτούδη και στην Φενέρ και στην Εθνική ομάδα;

-Η συνεργασία μας στην Εθνική είναι σπουδαία. Εδώ είμαι μόνο 1,5 μήνα. Είναι δύσκολο να πηγαίνεις σε μια ομάδα τόσο αργά και να καταλάβεις την ομάδα και τους προπονητές. Εγώ θέλω απλά να βοηθάω την ομάδα να κερδίσει και πρέπει να βελτιωθώ. Δεν έχει να κάνει μόνο με το σκοράρισμα. Δεν μπορείς να έρθεις στα μέσα της σεζόν και να γίνεις ο πρώτος σκόρερ. Σκοπός μου είναι να επηρεάζω το παιχνίδι με άλλους τρόπους και κανείς δεν μιλάει για αυτό. για εμένα αυτό έχει σημασία στο τέλος της ημέρας.

Tags: