Μότλεϊ στο Sportal: «Το καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό – Είμαστε καλύτεροι από την 8η θέση»

Μότλεϊ στο Sportal: «Το καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό – Είμαστε καλύτεροι από την 8η θέση»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:21 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 04.09.2023

Ο Τζόναθαν Μότλεϊ μίλησε στο Sportal μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε στο Game 2 απέναντι στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στο πού κρίθηκε το ματς, στα παιχνίδια που ακολουθούν στην Πόλη, αλλά και στο ενδιαφέρον των Πειραιωτών το καλοκαίρι.

Η Φενέρμπαχτσε έκανε το «μπρέικ» στο ΣΕΦ και έκανε το 1-1 στη σειρά με τον Ολυμπιακό, η οποία πλέον μεταφέρεται στην Πόλη για τα Games 3 και 4, έχοντας πλέον το πλεονέκτημα στα χέρια της.

Κομβικός σε αυτό το ματς ήταν ο Τζόναθαν Μότλεϊ. Ο Αμερικανός έκανε μεγάλη ζημιά στον Ολυμπιακό με 15 πόντους και πολλές κερδισμένες μάχες κοντά στο καλάθι, ενώ οι 6 πόντοι του στο τέταρτο δεκάλεπτο πόνεσαν τους Πειραιώτες.

Στην Πόλη τον περιμένει «κόλαση», αλλά μπορεί να γίνει... Lucifer

Στην Πόλη τον περιμένει «κόλαση», αλλά μπορεί να γίνει... Lucifer

Ο Ολυμπιακός καλείται να επιστρέψει άμεσα και να δείξει πως είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, περνώντας ξανά από την «κόλαση» της έδρας της Φενέρμπαχτσε. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Μετά το τέλος του αγώνα το Sportal μίλησε με τον Αμερικανό, ο οποίος είχε πολλά να πει! Τα ριμπάουντ της Φενέρ, η θέση της στην κανονική διάρκεια, ο κόσμος του Ολυμπιακού, αλλά και το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον ίδιο το καλοκαίρι.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Τζόναθαν Μότλεϊ στο Sportal:

-Ποιο ήταν το κλειδί του αγώνα, γιατί στα τρία πρώτα δεκάλεπτα ήσασταν πίσω στο σκορ, όμως στο τέταρτο κάνατε την έκρηξή σας.

-Μείναμε συνεπείς. Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε όλα τα ματς απς και πάιξαμε καλή άμυνα.

-Είδατε πόσα επιθετικά ριμπάουντ είχατε;

-Όχι αλλά ξέρω πως ήταν πολλά όμως.

-Πιστεύεις πως αυτό ήταν κλειδί;

-Βέβαια. Όταν έχεις περισσότερες κατοχές σε βοηθά να κερδίσεις. Περισσότερες κατοχές, περισσότερα σουτ και περισσότερα σουτ. Έτσι πάει το παιχνίδι.

-Με το χέρι στην καρδιά, μπορούμε να πούμε πως ήταν ατυχές για τον Ολυμπιακό το να σας πετύχει στα Πλέιοφς; Γιατί δεν είστε ομάδα για 8η θέση…

-Δεν θα έλεγα πως είναι ατυχές, αλλά είμαστε σίγουρα καλύτεροι από το ρεκόρ μας. Είμαστε καλύτεροι από την 8η θέση.

-Τώρα έχετε δύο ματς στην Κωνσταντινούπολη, στο σπίτι σας, με τους οπαδούς σας. Τι περιμένεις από αυτά τα παιχνίδια, γιατί ο Ολυμπιακός στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα σας κέρδισε.

-Θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι. Ξέρουμε με ποιον παίζουμε. Ευελπιστούμε οι φίλαθλοί μας να ασκήσουν πίεση, όπως οι δικοί τους σε εμάς και είμαστε άνετοι στην έδρα μας, οπότε θα πάμε καλά.

-Τι άλλο μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός για να σας… εκπλήξει; Γιατί ήταν η 4η φορά που αντιμετωπίσατε ο ένας τον άλλον φέτος και θα φτάσετε τις 6. Τι μπορούν να αλλάξει και τι μπορείτε κι εσείς να αλλάξετε μετά από τόσα πολλά παιχνίδια;

-Ο Ολυμπιακός παίζει ένα καλό, ομαδικό μπάσκετ και εμείς πρέπει να τους εμποδίσουμε να το κάνουν, όπως και να σκοράρουν στο 1-1. Εμείς πρέπει να ψάξουμε τα ματς απς. Να γυρίζουμε τη μπάλα μέχρι να βρούμε το ματς απ που θέλουμε. Είμαστε καλοί στο να βρίσκουμε αυτό που χρειάζεται.

-Πέρσι το καλοκαίρι υπήρχαν κάποιες φήμες για εσένα και τον Ολυμπιακό. Ήταν αληθινές;

-Υπήρχε ένα ενδιαφέρον, όμως κατέληξα στη Φενέρ.