Ολυμπιακός: «Ψηλά το κεφάλι, το έχουμε κάνει και θα το κάνουμε ξανά»

Τόμας Ουόκαπ

i

©Intime

Ολυμπιακός: «Ψηλά το κεφάλι, το έχουμε κάνει και θα το κάνουμε ξανά»

Νίκος Καλαμπάκας 12:39 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 29.04.2023

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Φενέρ στο ΣΕΦ, όμως στον Πειραιά άπαντες πιστεύουν στο break στην Πόλη και την πρόκριση!

Η Φενέρ κατάφερε το break στο ΣΕΦ και έβαλε σε περιπέτειες τον Ολυμπιακό, ισοφαρίζοντας τη σειρά τους στο 1-1. Οι ερυθρόλευκοι δεν βρέθηκαν σε καλό βράδυ και μοιραία ηττήθηκαν από τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη, οι οποίοι κατάφεραν να βγάλουν τους ερυθρόλευκους εκτός κλίματος και να φύγουν με το διπλό στις αποσκευές τους. 

Πλέον η πρόκριση για τους Πειραιώτες περνάει από την Πόλη. Η δουλειά δεν είναι εύκολη, όμως ο Ολυμπιακός το έχει κάνει ξανά και άπαντες στον στρατόπεδο της ομάδας του Μπαρτζώκα, θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν κι αυτοί break!

Όσο δύσκολο και να είναι το εγχείρημα για τον Ολυμπιακό, κανείς δεν τρομάζει στη σκέψη ότι πρέπει να έρθει νίκη μέσα στο «καυτό» Σινάν Ερντέν, κάτι που φάνηκε και από το ποστάρισμα της ομάδας στα social media

«Καλημέρα! Τα κεφάλια ψηλά! Το κάναμε στο παρελθόν, θα το κάνουμε και πάλι. Στην ομάδα που όλοι εμπιστευόμαστε», αναφέρουν οι Πειραιώτες!

Ολυμπιακός και φενέρ θα κοντραριστούν ξανά στις 3 Μαΐου στην Τουρκία για το game 3 της σειράς τους, ενώ δύο μέρες αργότερα οι δύο αντίπαλοι θα αγωνιστούν και πάλι στην έδρα της Φενέρ!