Ο Γκούντουριτς στο Sportal: «Λατρεύω να παίζω σε ερυθρόλευκη ατμόσφαιρα» (vid)

Ο Γκούντουριτς στο Sportal: «Λατρεύω να παίζω σε ερυθρόλευκη ατμόσφαιρα» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:18 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 28.04.2023

Ο Μάρκο Γκούντουριτς μίλησε στο Sportal και αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε τι θα πρέπει να κάνει η Φενέρμπαχτσε προκειμένου να πάρει τη νίκη στο Game 2 την Παρασκευή στο ΣΕΦ.

Η Φενέρμπαχτσε δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω απέναντι στον Ολυμπιακό και γνώρισε την ήττα στο Game 1, με τους Τούρκους να καλούνται να μαζέψουν τα… κομμάτια τους και να προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη στο δεύτερο ματς.

Το Sportal, μετά το τέλος του αγώνα, μπόρεσε να… ανακρίνει για λίγο τον καλύτερο παίκτη της Φενέρμπαχτσε, τον Μάρκο Γκούντουριτς, με τον Σέρβο, παρότι ήταν έτοιμος να φύγει από το ΣΕΦ, να στέκεται μπροστά στην κάμερά μας και να λέει ενδιαφέροντα πραγματάκια.

Ο λόγος της ήττας από τον Ολυμπιακό, η κατάστασή του μετά τον τραυματισμό του, το Game 2 που ακολουθεί, αλλά και η αγάπη του για τον ερυθρόλευκο λαό, καθώς είναι «από την ερυθρόλευκη πλευρά στο Βελιγράδι».

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του Sportal ο Μάρκο Γκούντουριτς:

-Ποιο ήταν το κλειδί του παιχνιδιού; Γιατί ήσασταν μέσα στο παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά τα τρίποντα του Ολυμπιακού πραγματικά σας πλήγωσαν σε εκείνο το σημείο.

-Τα είπε όλα! Χάσαμε την συγκέντρωσή μας για 3-4 λεπτά και ο Κάνααν έβαλε 3-4 τρίποντα στη σειρά και αυτό άλλαξε το παιχνίδι. Νομίζω πως εκτελέσαμε το πλάνο μας καλά, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στην άμυνα.

-Πώς είσαι εσύ, γιατί πριν το ματς ήσουν αμφίβολος...

-Είμαι καλά. Έκανα μια προπόνηση με την ομάδα. Η κατάστασή μου δεν είναι η καλύτερη, αλλά προσπαθώ για το καλύτερο.

-Ποιο είναι το σχόλιό σου για το επόμενο παιχνίδι; Και εκείνο θα είναι sold out...

-Φυσικά, όπως πάντα Είναι σπουδαίοι οπαδοί και υποστηρίζουν τρομερά την ομάδα. Έχω παίξει πολλές φορές εδώ, όπως και πολλοί άλλοι. ξέρουμε τι να περιμένουμε, τι ατμόσφαιρα θα συναντήσουμε, αλλά πρέπει να πιστέψουμε πως μπορούμε να τους κερδίσουμε και μετά να πάμε στην Κωνσταντινούπολη και να προσπαθήσουμε να τους υπερασπιστούμε την έδρα μας.

-Όμως είσαι Σέρβος, οπότε σου αρέσει να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα...

-Φυσικά! Ειδικά την ερυθρόλευκη. Αυτή ήταν η πλευρά μου στη Σερβία.