Οι Πέλικανς περνάνε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω (vid)
i

Xοσέ Αλβαράδο, Πέλικανς / printscreen

Οι Πέλικανς περνάνε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:53 - 31.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 31.12.2022

Λίγο πριν βγουν στο παρκέ, εκεί που τελικά νίκησαν τους Σίξερς, οι Πελεκάνοι της Νέας Ορλεάνης αρχίζουν το πάρτι με ΜC τον Αλβαράδο. Μουσική, χορός, όχι ποτά (μάλλον), αυτή η ατμόσφαιρα τους έχει οδηγήσει στην κορυφή της Δύσης.

Η Νέα Ορλεάνη αναμενόταν να είναι ανταγωνιστική φέτος. Δεν αναμενόταν να είναι στην κορυφή της Δυτικής περιφέρειας. Κι όμως είναι! Με ρεκόρ 23-12 οδηγεί την κούρσα παρέα με τους Ντένβερ Νάγκετς. 

Τα αγωνιστικά πλεονεκτήματά τους είναι πολλά. Η παρουσία του Ζάιον Ουίλιαμσον κατ’ αρχάς, η ποιότητα του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, η άμυνα του Χέρμπερτ Τζόουνς, το ταλέντο του τραυματία αυτόν τον καιρό Μπράντον Ιγκραμ και ο Βαλαντσιούνας φυσικά. 

Τη μεγάλη διαφορά όμως, την κάνει ο Master of Ceremony, ο αρχηγός του πάρτι, Χοσέ Αλβαράδο. O 24χρονος γκαρντ ο οποίος πάντα έχει ενέργεια μέσα στο γήπεδο, έχει και έξω από αυτό. Αυτός οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας στα αποδυτήρια. Ένα ηχείο, ένα τραγούδι (Τhe Notorious B.I.G. - Juicy) και η ομάδα μπήκε στο παρκέ και νίκησε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς (127-116). 

Παρεμπιπτόντως, ο Αλβαράδο κάνει καλή δουλειά και με τη μπάλα στα χέρια. Στον αγώνα είχε 7 πόντους, 3 ασίστ και 4 κλεψίματα, ενώ μέχρι στιγμής έχει 9 πόντους, 3 ασίστ και 1,4 κλεψίματα σε 17’27’’ ανά αγώνα.

Tags: