Οι Σάρλοτ Χόρνετς ενεργοποιούν τον Μάιλς Μπρίτζες
i

printscreen

Οι Σάρλοτ Χόρνετς ενεργοποιούν τον Μάιλς Μπρίτζες

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:28 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:32 - 22.02.2023

Μετά από έξι μήνες -λόγω περιπετειών με το νόμο- ο Μάιλς Μπρίτζες αποκάλυψε ότι μέσα στον Μάρτιο αναμένεται να επιστρέψει στο ΝΒΑ με τους Σάρλοτ Χόρνετς

Ο Μάιλς Μπρίτζες αποκάλυψε ότι μπορεί να επιστρέψει σύντομα στο ΝΒΑ, με τους Σάρλοτ Χόρνετς στους οποίους ανήκει και ότι οι περιπέτειες που υποβάθμισαν την καριέρα του, ανήκουν στο παρελθόν. «Ήταν μια μακρά διαδικασία», είπε ο ίδιος ο παίκτης στο ημίχρονο του εντός έδρας αγώνα του Μίσιγκαν Στέιτ, από το οποίο έχει αποφοιτήσει, κόντρα στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα. Και συμπλήρωσε: «Μπορεί να επιστρέψω με τους Χόρνετς εντός Μαρτίου». 

Πέρσι ο 24χρονος φόργουορντ έκανε μία εκπληκτική χρονιά με τις Σφήκες, στα όρια του All-Star και ετοιμαζόταν να υπογράψει ένα νέο μεγάλο και ακριβό συμβόλαιο. Ώσπου ξέσπασε το σκάνδαλο. 

Το περασμένο καλοκαίρι, τον Ιούλιο συγκεκριμένα, ο Μπρίτζες κατηγορήθηκε από την σύζυγό του ότι την κακοποίησε και μάλιστα μπροστά στα μάτια των παιδιών της. Ο παίκτης σύρθηκε στα δικαστήρια για μήνες και εν τέλει τη γλύτωσε με μία ανασταλτική καταδίκη. 

Ο general manager των Χόρνετς Μιτς Κούπτσακ, δήλωσε σχετικά με τον Μπρίτζες πως «το NBA διεξάγει έρευνα και δεν ξέρω πότε θα τελειώσει. Όταν τελειώσει η έρευνα, θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες».

Ο Μπρίτζες πάντως, ξεκίνησε να διαδύδει πως επιστρέφει και αν αυτό συμβεί τότε οι Σφήκες δίπλα στους ΛαΜέλο Μπολ, Τέρι Ροζίερ, Πι Τζέι Ουάσινγκτον και Γκόρντον Χέιγουορντ βάζει μία ακόμα απειλή για τις αντίπαλες άμυνες. Βέβαια, η χρονιά είναι χαμένη καθώς με το ρεκόρ που έχουν αυτή τη στιγμή (17-43) δεν έχουν καμία τύχη για τα play-in.