To NBA καταμέτρησε 1,75 δισεκατομμύρια προβολές των αναρτήσεών κατά τη διάρκεια του All-Star Weekend

To NBA καταμέτρησε 1,75 δισεκατομμύρια προβολές των αναρτήσεών κατά τη διάρκεια του All-Star Weekend

Sportal newsroom 13:21 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 22.02.2023

Μέσα σε τρεις μέρες, από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου τα βίντεο του All-Star Weekend που αναρτήθηκαν από το NBA στα social media έσπασαν κάθε υπαρκτό ρεκόρ. Οι 1,75 δισεκατομμύρια προβολές αποτελούν... αστρονομικό νούμερο.

Η γιορτή του ΝΒΑ, το All-Star Weekend, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 17-19 Φεβρουαρίου στο Σολτ Λέικ Σίτι συνέτριψε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ online ενδιαφέροντος. Συνολικά όλες οι αναρτήσεις των video στα social media από τα επίσημα προφίλ της λίγκας προβλήθηκαν 1,75 δισεκατομμύρια φορές, ενώ μέσω του NBA app παρακολούθησαν οι περισσότεροι τηλεθεατές από οποιοδήποτε αντίστοιχο event του παρελθόντος. 

Το All-Star Game, παρά την ουσιαστική αγωνιστική απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο (έπαιξε μόλις 20 δευτερόλεπτα για να προστατεύσει τον τραυματισμένο του καρπό) είχε μεγάλη απήχηση, αλλά αυτά που έκανα τη διαφορά ήταν τα διαγωνιστικά. Τα καρφώματα του Μακ ΜακΚλαγκ και τα τρίποντα του Ντέιμιαν Λίλαρντ ανέβασαν τον πήχη και όταν ήρθε η ώρα του αγώνα της ΤΕΑΜ GIANNIS με την ΤΕΑΜ LEBRON o πλανήτης καθηλώθηκε στις οθόνες και αποζημιώθηκαν από τους 55 πόντους του Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς, ο οποίος έδωσε τη νίκη στην ομάδα που επέλεξε του Αντετοκούνμπο.