Ο Πάτρικ Μπέβερλι στο Σικάγο και ο Κέβιν Λοβ στο Μαϊάμι
i

Πάτρικ Μπέβερλι, Ράσελ Ουέστμπρουκ / © photo by Douglas P. DeFelice / Getty Images / Ideal Images

Ο Πάτρικ Μπέβερλι στο Σικάγο και ο Κέβιν Λοβ στο Μαϊάμι

Sportal newsroom 09:55 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 21.02.2023

Οι Μπουλς έψαχναν έναν γκαρντ και από τη στιγμή που το Ορλάντο αποδεύσμευσε το Πάτρικ Μπέβερλι η επιλογής τους ήταν ξεκάθαρη, την ίδια ώρα που ο Κέβιν Λοβ επέλεξε τους Μαϊάμι Χιτ

Άλλες εννιά μέρες απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση των buy out και σιγά σιγά τα... δυνατά ονόματα ολοκληρώνουν τις μετακομίσεις τους. Ο Ράσελ Ουέστμπουκ για παράδειγμα, αποδεσμεύτηκε από τους Γιούτα Τζαζ με τους οποίους άλλωστε δεν αγωνίστηκε ούτε στιγμή από τη μέρα που οι Λέικερς τον έστειλαν εκεί στο πλαίσιο της ανταλλαγής που τους προσέφερε τον ΝτιΆντζελο Ράσελ και τον Μάικ Μπίσλεϊ.

 Τώρα, ο 34χρονος γκαρντ είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Λ.Α. για τους Κλίπερς αυτή τη φορά, ενώ ο πρώην συμπαίκτης και συμφοιτητής του στο UCLA, Κέβιν Λοβ, αφήνει το Κλίβελαντ και θα βρεθεί στο Μαϊάμι με τους Χιτ, όπως και ο ελεύθερος από το ξεκίνημα της σεζόν, Κόντι Ζέλερ. 

Επιπλέον, άλλος ένας πρώην παίκτης των Λέικερς που έγινε ανταλλαγή, πληρωθηκε το buy out από τη νέα του ομάδα και επέλεξε τον επόμενο σταθμό του. 

Ο Πάτρικ Μπέβερλι έφυγε από το Λ.Α. για το Ορλάντο αρχικά (ως αντάλλαγμα για τον Μο Μπάμπα) και τώρα ταξιδεύει στο Σικάγο. Οι Μπουλς έψαχναν έναν γκαρντ ακόμα και τον βρήκαν!