ΛεΜπρόν, Τζαμπάρ, Μαλόουν: Τρεις άνθρωποι, περισσότεροι από 110.000 πόντοι στο ΝΒΑ
i

printscreen

ΛεΜπρόν, Τζαμπάρ, Μαλόουν: Τρεις άνθρωποι, περισσότεροι από 110.000 πόντοι στο ΝΒΑ

Sportal newsroom 10:34 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 20.02.2023

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, στο ημίχρονο του All-Star Game κλήθηκε να ανεβεί στη σκηνή που είχε στηθεί στη Vivint Arena μαζί με τον δεύτερο και τον τρίτο σκόρερ της ιστορίας του ΝΒΑ. Τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και τον Καρλ Μαλόουν.

Έχουν περάσει λιγότερες από δύο εβδομάδες, από τη μέρα που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ. Το επίτευγμά του φυσικά και δεν έχει ξεχαστεί. Δεν αναφερόμαστε σε κάτι που συμβαίνει συχνά. Άλλωστε, ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ κρατούσε τα πρωτεία από τις 4 Απριλίου του 1984. Τότε ο ΛεΜπρόν ήταν αγέννητος, αλλά τώρα βρίσκεται μπροστά του στη λίστα με τους top scorers. Και για να τον περάσει κάποιος σίγουρα θα χρειαστεί να περάσουν δεκαετίας -και βάλε! 

O Λούκα Ντόντσιτς βαρέθηκε στο All-Star Game και τον πήρε ο ύπνος (vid)
NBA

08:14 - 20.02.2023

O Λούκα Ντόντσιτς βαρέθηκε στο All-Star Game και τον πήρε ο ύπνος (vid)

Την ώρα που ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ευστοχούσε από το κέντρο και το κοινό ξεφάντωνε στις κερκίδες ο Σλοβένος σταρ των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, ήθελε να φορέσει τις πιτζάμες και να πέσει στο κρεβάτι του...

Στη Vivint Arena, το γήπεδο που διεξήχθη το φετινό All-Star Game, στο Σολτ Λέικ Σίτι και έδρα των Γιούτα Τζαζ, οι διοργανωτές θέλησαν να τιμήσουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Όχι όμως, μόνο του. Εβαλαν στο πλευρό του τον Καρίμ, δηλαδή τον δεύτερο σκόρερ της ιστορίας πλέον, αλλά και τον... τρίτο. 

Ο Καρλ Μαλόουν, ο οποίος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του με τους Γιούτα Τζαζ, έχει σημειώσει 36.928 πόντους, τους τρίτους περισσότερους στην ιστορία. Όλοι του εμφανίστηκαν στην πίστα αγκαλιά. Μία αγκαλιά που αθροιστικά «απεικόνιζαν» περισσότερους από 110.000 πόντους στον «μαγικό πλανήτη»