Οδεύει στους Κλίπερς ο Ουέστμπρουκ
i

Ράσελ Ουέστμπρουκ, Μάικ Κόνλεϊ / © Katelyn Mulcahy / Getty Images / Ideal Images

Οδεύει στους Κλίπερς ο Ουέστμπρουκ

Νίκος Καλαμπάκας 19:42 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:09 - 20.02.2023

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έμεινε ελεύθερος απο τους Γιούτα Τζαζ και επιστρέφει στο Λ.Α. για τους Κλίπερς αυτή τη φορά.

Αφού ολοκλήρωσε το buy out του συμβολαίου του, ο εννιάς φορές all star Ράσελ Ουέστμπρουκ σκοπεύει να υπογράψει στους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ο Ουέστμπρουκ περιμένει από τη Γιούτα να του καταβάλει τα 47 εκατ. δολάρια που απομένουν να πληρωθούν για το συμβόλαιό του και έπειτα θα επιστρέψει στο Λος Άντζελες, αυτή τη φορά για λογαριασμό των Κλίπερς.

Ο Γιόκιτς χαιρετούσε κάποιον στην κερκίδα και παραλίγο η μπάλα να του έρθει στο κεφάλι (vid)
NBA

09:46 - 20.02.2023

Ο Γιόκιτς χαιρετούσε κάποιον στην κερκίδα και παραλίγο η μπάλα να του έρθει στο κεφάλι (vid)

O Λούκα Ντόντσιτς είδε μόνο του στην άλλη άκρη του γηπέδου τον Νίκολα Γιόκιτς, του έδωσε πάσα, αλλά ο σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς είχε αλλού το μυαλό του. Είδε κάποιον γνωστό στην κερκίδα και ο ερχομός της μπάλα τον... τάραξε!

Η ομάδα έδειξε επίσημο ενδιαφέρον για τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ και σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN έγιναν ήδη συζητήσεις με τον παίκτη. Οι δύο πλευρές επικεντρώθηκαν στην προθυμία του Ουεστμπρουκ να δεχθεί να έχει έναν σαφή ρόλο με τους Clippers.

Ο Ουεστμπρουκ στα 34 του ετοιμάζεται να υπογράψει με τους Clippers που έχει φιλοδοξίες πρωταθλητισμού και έχει ήδη στο ρόστερ της τον πρώην συμπαίκτη του Ουέστμπρουκ στους Thunder, Πολ Τζορτζ. 

Ο πρώην παίκτης των Τζαζ είχε συζητήσει με τους Chicago Bulls, Washington Wizards και Miami Heat τις τελευταίες ημέρες, αλλά η ευκαιρία να αγωνιστεί για ένα πρωτάθλημα και να παραμείνει στο Λος Άντζελες έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να επιλέξει τους Clippers.

Ο Ουέστμπρουκ βρέθηκε στους Τζαζ από τους Λέικερς με ανταλλαγή, ωστόσο η θητεία του στη Γιούτα δεν κράτησε πολύ, αφού όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος γκαρντ θα επιστρέψει στο Λος Άντζελες, αλλά ε διαφορετικό στρατόπεδο...