Οι νέες εξετάσεις στον καρπό του Αντετοκούνμπο είναι καθησυχαστικές
i

Γιάννης Αντετοκούνμπο / @ photo by Michael Reaves / Getty Images / Ideal Images

Οι νέες εξετάσεις στον καρπό του Αντετοκούνμπο είναι καθησυχαστικές

Sportal newsroom 09:41 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 21.02.2023

Ο σύνδεσμος στον καρπό του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει επηρεαστεί, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα και οι Μιλγουόκι Μπακς σε λίγες μέρες θα έχουν στη διάθεσή τους.

Από την πρώτη στιγμή οι εξετάσεις στον τραυματισμένο καρπό του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν καλές και «καθαρές», αλλά επειδή το πρίξημο δεν είχε υποχωρήσει οι Μιλγουόκι Μπακς αποφάσισαν να στείλουν τον σούπερ σταρ τους στη Νέα Υόρκη για νέο κύκλο εξειδικευμένων εξετάσεων για να είναι... σίγουροι! 

Τελικά, ο τραυματισμός του έχει επηρεάσει έναν σύνδεσμο στον καρπό, αλλά σε βαθμό που δεν δημιουργείται κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Η ξεκούραση είναι η μόνο... γιατρειά και μόλις υποχωρήσει το οίδημα τότε ο Greek Freak θα επιστρέψει στη δράση. 

O Λούκα Ντόντσιτς βαρέθηκε στο All-Star Game και τον πήρε ο ύπνος (vid)
NBA

08:14 - 20.02.2023

O Λούκα Ντόντσιτς βαρέθηκε στο All-Star Game και τον πήρε ο ύπνος (vid)

Την ώρα που ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ευστοχούσε από το κέντρο και το κοινό ξεφάντωνε στις κερκίδες ο Σλοβένος σταρ των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, ήθελε να φορέσει τις πιτζάμες και να πέσει στο κρεβάτι του...

Να θυμίσουμε ότι ο Αντετοκούνμπο είχε χτυπήσει στο τελευταίο παιχνίδι των Μπακς (κόντρα στους Σικάγο Μπουλς) πριν τη διακοπή για το All-Star Weekend, κατά τη διάρκεια του οποίου λόγω του τραυματισμού δεν έλαβε μέρος στο Skill Challenge όπως προβλεπόταν, ενώ στο All-Star Game, αγωνίστηκε με μπανταρισμένο χέρι μόνο τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα του αγώνα. Για τη χαρά της συμμετοχής. Μετά αποσύρθηκε καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει το ενδεχόμενο να χτυπήσει ξανά, τώρα που ο καρπό του είναι ακόμα αδύναμος. 

Tags: