Μπαρτζώκας: «Ο Ουόκαπ αγωνίστηκε με ένα σφίξιμο στη μέση - Βλέπαμε το ποδοσφαιρικό ματς στα αποδυτήρια»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Μπαρτζώκας: «Ο Ουόκαπ αγωνίστηκε με ένα σφίξιμο στη μέση - Βλέπαμε το ποδοσφαιρικό ματς στα αποδυτήρια»

Sportal newsroom 01:01 - 27.10.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε ότι ο Τόμας Ουόκαπ αγωνίστηκε στο ματς με την Εφές με πρόβλημα στη μέση.

Την τρίτη του νίκη στη φετινή Euroleague σημείωσε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 75-57 της Αναντολού Εφές για την πέμπτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Στη συνέντευξη τύπου του ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην καλή εμφάνιση της ομάδας του. Ο Έλληνας προπονητής αποκάλυψε ότι ο Τόμας Ουόκαπ έπαιξε με σφίξιμο στη μέση ενώ είπε ότι είδαν το ματς της ποδοσφαιριστής ομάδας με τη Γουέστ Χαμ στα αποδυτήρια.

«Ήταν πολύ σοβαρή εμφάνιση από την ομάδα μας. Πραγματικά συγκεντρωμένοι αμυντικά στους Λάρκιν, Μπομπουά, Μπράιαντ, Τόμπσον. Η επίθεση της Εφές είχε 57 πόντους στο τέλος. Μοιράσαμε την μπάλα λίγο καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, βάλαμε στο παιχνίδι όλους τους παίκτες και οδηγηθήκαμε σε σωστές αποφάσεις.

Έχουμε περισσότερους παίκτες στην προπόνηση και χρόνο για το παιχνίδι, θεωρούμε πολύ σημαντική τη νίκη και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς για την Basket League. Καλή τύχη στην Έφες και τον κόουτς Τσαν», είπε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Για το αν μετέφερε άγχος η μεγάλη νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας επί της Γουέστ Χαμ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας σημείωσε: «Αποδείχθηκε πως όχι, βλέπαμε το ματς στα αποδυτήρια όσο μπορούσαμε, προφανώς μένοντας συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Ο κόσμος δημιούργησε για άλλη μια φορά ζεστή ατμόσφαιρα. Τα παιχνίδια μας είναι γιορτή, κερδίζουμε, χάνουμε αλλά πάντα προσπαθούμε. Δεν είχαμε άγχος, το γεγονός ότι μοιράσαμε τον χρόνο ήταν σημαντικό.

Ο Ουόκαπ έπαιξε 21 λεπτά με ένα σφίξιμο στη μέση και ότι έπαιξε τόσο χρόνο ήταν σημαντικό. Αλλά είδατε ότι όσοι παίξανε στην περιφέρεια, ο Γκος και όσοι παίξανε δίπλα του ήταν πολύ καλοί σε δημιουργία και εκτέλεση».