Ανεβάζει στροφές ο ΜακΚίσικ, ατομικό ο Μιλουτίνοφ

Σακίλ ΜακΚίσικ

i

Σακίλ ΜακΚίσικ / Intime

Ανεβάζει στροφές ο ΜακΚίσικ, ατομικό ο Μιλουτίνοφ

Νίκος Καλαμπάκας 16:37 - 18.11.2023

Ο ΜακΚίσικ ακολούθησε μέρος της ομαδικής προπόνησης το Σάββατο 18/11. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον αγώνα του κόντρα στο Μαρούσι (19/11) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Σακίλ ΜακΚίσικ να βγάζει μέρος της προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του.

Σε μια περίοδο που οι τραυματισμοί αποτελούν μόνιμη «πληγή» για τους ερυθρόλευκους, ο κόουτς της ομάδας βλέπει τον Σακίλ ΜακΚίσικ να ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη δράση, κάτι όμως που δεν αναμένεται να συμβεί αυτή την εβδομάδα.

Ο Αμερικάνος γκαρντ φέτος έχει πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής μόνο στο ματς της πρεμιέρας της Euroleague κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως πλέον προετοιμάζεται ώστε να επιστρέψει στα παρκέ και να δώσει πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα του, σε μια περίοδο που η λειψανδρία έχει χτυπήσει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού της χώρας.

Το πότε θα γίνει πράξη αυτό, θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις και θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο ο γκαρντ από τις ΗΠΑ θα μπορέσει να προπονηθεί κανονικά και να ολοκληρώσει τις ομαδικές προπονήσεις χωρίς πρόβλημα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού είχε υποστεί κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού του και δεν είναι ακόμα έτοιμος να ακολουθήσει τον ρυθμό των συμπαικτών του.

Ο Ολυμπιακός μετά το Μαρούσι υποδέχεται τη Ζάλγκιρις για την 10η αγωνιστική της Euroleague, ένας αγώνας που είναι προγραμματισμένος για τις 24/11.