Ο Ολυμπιακός παίζει με αντίπαλο τον εαυτό του

Σάσα Βεζένκοφ

i

@ Intime

Ο Ολυμπιακός παίζει με αντίπαλο τον εαυτό του

Red Duckling 14:31 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 06.06.2023

Ο Red Duckling γράφει για το φυσιολογικό άδειασμα του Ολυμπιακού αλλά και τη δουλειά που πρέπει να τελειώσει!

Έβαζε τρίποντα ο Ουόκαπ και σκεφτόμουν, «αχ και να έβαζες ένα στο Κάουνας». Ήταν απόλυτα εύστοχος στις βολές στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Σλούκας και το μυαλό μου πήγαινε στις χαμένες του βολές στον τελικό με την Ρεάλ.

Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Ήταν όλη τη χρονιά και για τρία δευτερόλεπτα δεν επισφραγίστηκε και με το τρόπαιο...

Το «Παναθηναϊκό Κίνημα» που κατεβαίνει στις εκλογές έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία στο μπάσκετ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:41 - 05.06.2023

Το «Παναθηναϊκό Κίνημα» που κατεβαίνει στις εκλογές έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία στο μπάσκετ

Λίγες ώρες μετά το τέλος του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, το «Παναθηναϊκό Κίνημα», το οποίο κατεβαίνει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου έβγαλε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως «απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται για όσα είδε όλη η Ελλάδα μέσα και έξω από το παρκέ».

Δεν ξεπερνιέται εύκολα ό,τι έγινε στο φάιναλ φορ και σίγουρα δεν ξεπερνιέται κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν.

Το πρωτάθλημα απέναντι σε αυτόν τον Παναθηναϊκό είναι κάτι αυτονόητο για την αξία αυτής της ομάδας. Και φάνηκε ξεκάθαρα στον πρώτο τελικό ότι ο μόνος αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι ο ίδιος ο Ολυμπιακός. Το φυσιολογικό του άδειασμα…

Προφανώς και δεν περιμένω 35άρες και περιπάτους. Δύο ακόμα βραδιές συγκέντρωσης χρειάζεται για να κατακτηθεί το πρωτάθλημα που αξίζει αυτή η ομάδα. Αν η πρώτη βραδιά συγκέντρωσης έρθει στο ΟΑΚΑ, τότε την ερχόμενη Κυριακή θα έχει τελειώσει και η υπόθεση τίτλος με 3-0.

Δεν θα «κατηγορήσω» κανέναν στην ομάδα αν έρθουν οι δύο επόμενες νίκες με μισό-μηδέν. Δεν με ενδιαφέρει καμία διαφορά σε αυτό το χρονικό σημείο.

Κατανοώ απόλυτα το άδειασμα, ωστόσο επειδή δεν περισσεύει κανένας τίτλος στο μπάσκετ, πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά!