«Στοπ» της αστυνομίας στους οπαδούς του Ολυμπιακού για οργανωμένη μετακίνηση στην Καρδίτσα
i

©intime

«Στοπ» της αστυνομίας στους οπαδούς του Ολυμπιακού για οργανωμένη μετακίνηση στην Καρδίτσα

Δημήτρης Χούπης 12:57 - 08.12.2023

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τη στήριξη των οπαδών του στον εκτός έδρας αγώνα με την Καρδίτσα αφού η αστυνομία απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τη στήριξη των οπαδών του στον εκτός έδρας αγώνα με την Καρδίτσα για τη Stoiximan Basket League. Όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών προς την Καρδίτσα θα απαγορευτεί για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (11/12) στις 20:15 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης BASKET LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων K.Α.Ε. Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 20:15΄ στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας»