Μπαρτζώκας: «Θα είναι στην ομάδα ο Πετρούσεφ και θα δούμε το χρόνο συμμετοχής του» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:44 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 07.12.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με την Μπάγερν και… προανήγγειλε το ντεμπούτο του Φιλίπ Πετρούσεφ!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ετοιμάζει τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με την Μπάγερν (8/12, 21:15), με τον Φιλίπ Πετρούσεφ να ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα του Πειραιά!

Ο έμπειρος κόουτς του Ολυμπιακού ανέφερε πως ο Σέρβος θα είναι στην 12άδα απέναντι στην Μπάγερν, χωρίς να ξεκαθαρίσει το πόσο θα παίξει. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας: 

«Η Μπάγερν προέρχεται από τρεις σερί νίκες και γενικά έχει 5 σερί. Είναι σε καλή φόρμα και καλό επίπεδο και έχει το ίδιο ρεκόρ με εμάς. Είναι στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν τα πλέι οφ. Έχει πολύ καλό προπονητής και αξιόλογο ρόστερ. Είναι συμπαγής ομάδα και το παιχνίδι είναι δύσκολο. Πρέπει να είμαστε σίγουροι πως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι την Ευρωλίγκα. 

Είναι πιθανό να δούμε τον Πετρούσεφ. Όσο κι αν είναι δύσκολο, γιατί οι προπονήσεις είναι λίγες. Είναι δύσκολο το να εντάξεις νέους παίκτες. Δεν υπάρχει χρόνος για ομαδικές προπονήσεις. Τα παιχνίδια είναι πολλά και πρέπει να βρει τα πατήματά του ο παίκτης μέσα από τα παιχνίδια. Θα είναι πάντως στην ομάδα μας και θα δούμε τι θα γίνει με τον χρόνο συμμετοχής του. 

Θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιες παραπάνω νίκες. Χάσαμε κάποια παιχνίδια στις λεπτομέρειες, αλλά γενικά, εάν εξαιρέσουμε το Μιλάνο, στα περισσότερα παιχνίδια έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις. Όπως βλέπετε όλα τα ματς είναι αίμα και άμμος. Όλες οι ομάδες διεκδικούν παντού νίκες. Θα μπροούσαμε να έχουμε κάτι καλύτερο, αλλά είναι οκ με τα προβλήματα που είχαμε. Έχουμε χρόνο για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και να διεκδικήσουμε το στόχο μας. εάν το ζητούμε το για την ομάδα μας είναι να έχουμε σύνδεση με τον κόσμο, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία μας που έχουμε τόσα σολντ άουτ. 

Νομίζω πως αυτή τη στιγμή, εμείς πιεστήκαμε πάρα πολύ το διάστημα, που είχαμε απουσίες. Πάρα πολλοί παίκτες εξοντώθηκαν παίζονται μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε συνεχόμενα παιχνίδια. Έτσι αν μπορείς να πεις ότι υπάρχει μια περπατημένη είναι αυτή, ότι η ομάδα προπονείται όλη μαζί και αυτό σιγά-σιγά δίνει βελτίωση, δίνει περιθώρια στην ομάδα να βελτιώσει το παιχνίδι της, τον τρόπο που παίζουν μαζί, τη χημεία της, τους αυτοματισμούς της.

Βλέπω ότι η ποιότητα στην προπόνηση είναι πολύ καλύτερη τώρα και φυσικά ο ανταγωνισμός στην προπόνηση, γιατί κάποιος που ξέρει ότι υπάρχει κάποιος άλλος στη θέση του παίζει καλύτερα στην προπόνηση, από το να ξέρει ότι θα παίξει 35 λεπτά στα παιχνίδια. Νομίζω γενικά ότι το ρόστερ είναι καλό το δικό μας τώρα. Έχουμε ποιότητα, έχουμε ταλέντο.

Μένει να είμαστε μαζί, αλλά δεν μπορείς να προδικάσεις ποτέ τι θα γίνει. Ξέρετε οι τραυματισμοί. Εκεί που νομίζεις πως όλα είναι εντάξει, μπορεί ξαφνικά κάποιος να χτυπήσει και να έχεις απώλειες. Νομίζω ότι γενικά είμαστε τώρα σε διαδικασία που πηγαίνουμε προς τα πάνω».

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης και όλη τη δράση της Πέμπτης