Ο Έισι Λο στο Sportal: «Κορυφαία στιγμή της καριέρας μου ο Ολυμπιακός» (vid)

Ο Έισι Λο επέστρεψε στο ΣΕΦ, με τον Αμερικανό να μιλάει στην κάμερα του Sportal και να θυμάται τις σπουδαίες στιγμές που έζησε με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Έισι Λο θα έχει για πάντα μια θέση στην καρδιά των φίλων του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός μπορεί να έμεινε μόνο 2,5 χρόνια στον Πειραιά, όμως ήταν κομβικός στην πορεία του Ολυμπιακού μέχρι την κορυφή της Ευρώπης το 2012 και το 2013, με την επιστροφή του στην Ελλάδα για το ματς με την Ρεάλ να είναι κάτι που έφερε πολλές και χαρούμενες αναμνήσεις στους Ερυθρόλευκους.

Ο Έισι Λο, λίγο πριν αποθεωθεί από τον κόσμο κατά την διάρκεια της βράβευσής του από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, μίλησε για λίγο στην κάμερα του Sportal, με τον Αμερικανό να μοιράζεται μαζί μας τις αναμνήσεις του από τα… ελληνικά του χρόνια.

«Είναι τέλειο. Όλη η αγάπη… όλοι μου συμπεριφέρονται υπέροχα και σε εμένα και στην οικογένειά μου», είπε αρχικά ο Έισι Λο, ενώ στην συνέχεια τόνισε πως «Μου ήρθαν αναμνήσεις. Ο γιός μου γεννήθηκε εδώ, είχαμε τόσο μεγάλη επιτυχία ως ομάδα. Ήταν μια σπουδαία περίοδος της ζωής μου και χαίρομαι που είμαι εδώ».

Ο Έισι Λο πλέον είναι αναλυτής για την Αμερικανική τηλεόραση, με τον ίδιο να μας λέει τη γνώμη του για τον Ολυμπιακό των τελευταίων ετών.

«Η ομάδα είναι πάντα ανταγωνιστική. Είμαι ανυπόμονος να τους δω απόψε», είπε, με την συνέντευξη να γίνεται λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι «Κρατάω επαφές με τον Μπίλι (Σπανούλη). Είναι στην ομάδα ακόμα και ο Κώστας (Παπανικολάου). Πάντα είναι ανταγωνιστικός ο Ολυμπιακός»

Από την τότε ομάδα του Ολυμπιακού παραμένει στον Πειραιά ο Κώστας Παπανικολάου. Πλέον βέβαια δεν είναι ο νεαρός παίκτης που ήταν τότε, αλλά ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων, με τον Έισι Λο να μας εξηγεί αρχικά πως το ότι ο «Παπ» έχει πλέον αυτόν τον ρόλο «Σημαίνει πως γερνάω», γελώντας, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει πως ο Κώστας Παπανικολάου «Είναι σπουδαίος παίκτης. Έφερνε πολλή ενέργεια στην ομάδα μας. Πραγματικά σπουδαίος παίκτης».

Είναι όμως ο Ολυμπιακός η κορυφαία στιγμή της καριέρας του Έισι Λο; «100%. Σε όλη μου την καριέρα συνολικά. Σπουδαίες αναμνήσεις εδώ. Κέρδισα την Ευρωλίγκα σερί χρονιές και είμαι περήφανος για όσα έζησα εδώ», είπε, ενώ τέλος του ζητήσαμε να μας ξεχωρίσει την πιο ευχάριστη ανάμνησή του από τον Πειραιά.

Αποθέωση για Λο στο ΣΕΦ (vid)
EUROLEAGUE

21:15 - 05.12.2023

Αποθέωση για Λο στο ΣΕΦ (vid)

Ο Έισι Λο βρέθηκε στο κλειστό του ΣΕΦ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ρεάλ και οι φίλοι των Πειραιωτών αποθέωσαν τον Αμερικανό.

«Το να κερδίζω την Ευρωλίγκα ήταν η πιο όμορφη ανάμνηση. Είχε πλάκα και που κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό την πρώτη μας σεζόν, όμωε οι back2back κατακτήσεις της Euroleague ήταν το καλύτερο».