Λαρεντζάκης στο Sportal Euroleague Show: «Το αποψινό ήταν ένα διαφορετικό ματς σε σχέση με τον τελικό»

Λαρεντζάκης στο Sportal Euroleague Show: «Το αποψινό ήταν ένα διαφορετικό ματς σε σχέση με τον τελικό»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 01:04 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:25 - 12.12.2023

Στους λόγους που οδήγησαν στην ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μιλώντας στο Sportal EuroLeague Show, τονίζοντας παράλληλα ότι αυτή η αναμέτρηση ήταν τελείως διαφορετική από αυτή στον τελικό της EuroLeague.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην κάμερα του Sportal και στο Sportal Euroleague Show για την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον έμπειρο γκαρντ του Ολυμπιακού να τονίζει πως το παιχνίδι ήταν τελείως διαφορετικό σε σχέση με τον τελικό της Euroleague, χωρίς να μένει εκεί. 

Ο «Λάρυ», ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 9 πόντους και 2 τρίποντα, στάθηκε στους λόγους που ήρθε η ήττα, εξήρε το παιχνίδι του Έντι Ταβάρες κοντά στο καλάθι και τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει άμεσα να αφήσει πίσω το ματς με την Ρεάλ, καθώς ακολουθεί ένα επίσης σημαντικό, με αντίπαλο την Μπάγερν. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο Sportal Euroleague Show

Για το τι πήγε στραβά στο παιχνίδι:

«Στα τελευταία λεπτά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεν είχαμε καθόλου ρυθμό στην επίθεση. Έτρεξε και ένα 6-0 η Ρεάλ και εκεί δεν γυρίσαμε έτσι όπως θέλαμε».

Για την επίδραση του Ταβάρες:

«Σίγουρα ο Ταβάρες ξέρουμε τι παίκτης είναι. Είναι πολύ δυνατός στο να αλλοιώνει τις επιθέσεις, όχι μόνο με τα μπλοκ, αλλά και με τις προσπάθειες που σε αναγκάζει να κάνεις. Έπρεπε να ήμασταν πιο σκληροί στην άμυνα και να βρούμε από εκεί αυτοπεποίθηση και ρυθμό. Μας έπαιξαν ένα παιχνίδι, αυτό το under στο under και αυτό πιστεύω ότι μας έκανε στατικούς».

Για το αν έπαιξε ρόλο το ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά τον τελικό απέναντι στην Ρεάλ:

«Πέρασε σαν ιδέα αλλά ήταν τελείως διαφορτικό παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη, αλλά η φετινή Ευρωλίγκα είναι ένας μαραθώνιος και προχωράμε μπροστά γιατί έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας την Παρασκευή».

Για την συνέχεια και το ματς με την Μπάγερν:

«Έχουμε συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς. Είτε τη νίκη, είτε την ήττα, πρέπει να το ξεχάσεις το ίδιο βράδυ γιατί η επόμενη μέρα έρχεται και πρέπει να προσαρμοστείς στο νέο παιχνίδι».