Στο ΣΕΦ ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Πέδρο Άλβες

Πέδρο Άλβες

i

©intime

Στο ΣΕΦ ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Πέδρο Άλβες

Δημήτρης Χούπης 21:53 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:56 - 05.12.2023

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πέδρο Άλβες βρίσκεται στο ΣΕΦ για να δει τον αγώνα των «ερυθρολεύκων» με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πέδρο Άλβες μετά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό βρέθηκε και στο ΣΕΦ για τον αγώνα του μπασκετικού τμήματος των «ερυθρολεύκων». Ο Πορτογάλος λοιπόν είναι στις εξέδρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη 12η αγωνιστική της Euroleague

«Στόχος η επιστροφή στους τίτλους και το Champions League»

Θυμίζουμε ότι το μεσημέρι της Τρίτης ο Πέδρο Άλβες ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και στις πρώτες του δηλώσεις είπε μεταξύ άλλων

«Ήταν μια όμορφη συνάντηση με τον κύριο Μαρινάκη. Το πρώτο που συζητήσαμε είναι πως ο όμιλος θα επιστρέψει στην κορυφή και το Champions League, εκεί που του αξίζει. Η διαδικασία είναι η εξής. Δεν δουλεύουμε για κάποιους μεμονωμένους αλλά μόνο για τον Ολυμπιακό.

Αποθέωση για Λο στο ΣΕΦ (vid)
EUROLEAGUE

21:15 - 05.12.2023

Αποθέωση για Λο στο ΣΕΦ (vid)

Ο Έισι Λο βρέθηκε στο κλειστό του ΣΕΦ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ρεάλ και οι φίλοι των Πειραιωτών αποθέωσαν τον Αμερικανό.

Θέλω να σας πω ότι αν τα πράγματα ήταν καλά, δεν θ γινόταν αυτή η αλλαγή. Βρίσκομαι εδώ γιατί πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Η πίεση είναι μέρος της καθημερινότητας μου λόγω του επαγγέλματος. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ψυχραιμία. Ήρθαμε να δώσουμε στην ομάδα μια οργάνωση και πειθαρχία. Θα δούμε πως μπορούμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση».