Ο Καμπάτσο στέλνει μήνυμα στον Σπανούλη μέσω Sportal: «Ευχαριστούμε για όσα έκανες για το μπάσκετ» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 11:18 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:33 - 12.12.2023

Ο Φακούντο Καμπάτσο είναι μεγάλος φαν του Βασίλη Σπανούλη και μέσα από την κάμερα του Sportal Euroleague Show είπε το δικό του «ευχαριστώ» στον Kill Bill για όσα προσέφερε στο μπάσκετ.

Είναι γνωστό πως ο Φακούντο Καμπάτσο έχει μεγάλη αγάπη στον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Αργεντινός γκαρντ το είχε εξηγήσει εξάλλου αυτό και στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από το παιχνίδι της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό στο Sportal, τονίζοντας πως «Όπως είπες, ήταν από τους αγαπημένους μου παίκτες. Τον παρακολουθούσα πολύ στην Αργεντινή, αλλά και εδώ, όσο έπαιζα στην Ευρωλίγκα. Είχα την τύχη να παίξω απέναντί του και να υποφέρω από εκείνον. Θα είναι σπουδαίο. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι εκεί και θα παίξω μπροστά σε αυτή τη φανέλα. Δεν ξέρω εάν θα είναι κι εκείνος εκεί, αλλά θα είναι φανταστικό».

Έτσι, μετά το τέλος του αγώνα του ΣΕΦ, όπου ο Φακούντο Καμπάτσο μέτρησε 9 πόντους και 9 ασίστ, ζητήσαμε από τον ηγέτη της Ρεάλ να μας πει πως ήταν τελικά το να παίζει μπροστά στη φανέλα του ινδάλματός του, με τον ίδιο να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

«Ήταν υπέροχο συναίσθημα το να παίζω μπροστά στην φανέλα του Σπανούλη. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι κοίταξα ψηλά και την είδα. Ήταν σπουδαίο. Είναι πάντα κίνητρο το να παίζεις στο ΣΕΦ. Προσπάθησα να ελέγξω τα συναισθήματά μου στο παιχνίδι και να μεταφέρω την ενέργειά μου σε όλους», ήταν τα λόγια του.

Επιπλέον, του ζητήσαμε να στείλει το μήνυμά του στον Βασίλη Σπανούλη, με τον Αργεντινό γκαρντ να έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον εμβληματικό ηγέτη του Ολυμπιακού και νυν κόουτς του Περιστερίου.

«Σε ευχαριστώ για όσα έδωσες στο μπάσκετ. Για τα παιδιά, για τους παίκτες σαν εμάς, για τους πόιντ γκαρντ. Ελπίζω να βάλει το ίδιο πάθος και στην προπονητική».

Θυμίζουμε πως στην συνέντευξή του στο Sportal ο Φακούντο Καμπάτσο μας είχε πει και για το πώς πήρε τη φανέλα του Βασίλη Σπανούλη μετά τον τελικό του 2015, με τον Δημήτρη Πασχόπουλο, τον φροντιστή του Ολυμπιακού, να έχει παίξει σημαντικό… ρόλο σε αυτή την ιστορία.

Ο Φακούντο Καμπάτσο στο Sportal: «Αυτά συνέβησαν με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι - Φοβήθηκα να μπω στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:33 - 05.12.2023

Ο Φακούντο Καμπάτσο στο Sportal: «Αυτά συνέβησαν με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι - Φοβήθηκα να μπω στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού» (vid)

Ο Φακούντο Καμπάτσο μίλησε αποκλειστικά στο Sportal και αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη, ξεκαθάρισε το τι συνέβη το καλοκαίρι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να γίνει η 5η ομάδα με back2back κατακτήσεις Euroleague!

Το μήνυμα του Φακούντο Καμπάτσο στον Βασίλη Σπανούλη μέσα από το Sportal Euroleague Show: