Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Euroleague - Πού βρίσκεται ο Ολυμπιακός

Λαρεντζάκης και ΜακΚίσικ

i

Λαρεντζάκης & ΜακΚίσικ / © Intime

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Euroleague - Πού βρίσκεται ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:45 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:46 - 09.03.2023

Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές εταιρείες για τη φετινή Euroleague και σε ποια απόδοση συναντάμε τον Ολυμπιακό για κατάκτηση.

Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Συμφωνούμε; Συμφωνούμε.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του παίζουν από τα καλύτερα μπάσκετ στην Euroleague. Συμφωνούμε; Συμφωνούμε.

Είναι στην κορυφή της Euroleague; Εδώ δεν έχουμε να συμφωνήσουμε σε κάτι μεταξύ μας. είναι μόνος πρώτος στην κορυφή, έχοντας στο 2-0 της Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, αλλά και την Φενέρ, αποτελέσματα που τον φέρνουν ένα βήμα μπροστά από όλους τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του σε ό,τι έχει να κάνει με την συνέχεια και το καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφς.

Θα κατακτήσει όμως και την Euroleague; Εδώ είναι το ερώτημα. Ο Ολυμπιακός έχει κακομάθει τον τον κόσμο του, έχει αναγκάσει όλους τους προπονητές και τους συλλόγους της Ευρώπης να τον αποθεώσουν και γενικά, όποιον και να ρωτήσεις, θα σου πει πως το πρώτο φαβορί για το Κάουνας και το Final Four είναι η ομάδα του Πειραιά.

Το ερωτηματικό είναι το τι λένε όμως οι στοιχηματικές εταιρίες αναφορικά με την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, ο Ολυμπιακός είναι από τα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση στο Final Four, αλλά και για την κατάκτηση της Euroleague, καθώς σε όλες τις «μεγάλες» είναι, είτε στην πρώτη, είτε στην δεύτερη θέση.

Η μικρότερη απόδοση που βρίσκουμε είναι το 4.00, την οποία βρίσκουμε 3 φορές. Το 4.20 το συναντάμε 2 φορές, το 4.50 μία και άλλη μια το 4.64, απόδοση που αποτελεί και την μεγαλύτερη απόδοση που βρίσκουμε!

Σε 3 εταιρίες, ο Ολυμπιακός βρίσκεται μόνος πρώτος σε ό,τι έχει να κάνει με το ποιος είναι το φαβορί, ενώ σε άλλες 2 είναι στην κορυφή με... συγκάτοικο. Τέλος, σε 2 εταιρίες είναι στην δεύτερη θέση, με τις εν λόγω στοιχηματικές να έχουν ως μεγάλο φαβορί την Ρεάλ Μαδρίτης!

Οι ερυθρόλευκοι δίνονται σε αποδόσεις από 4.00 η μικρότερη, έως 4.62 η μεγαλύτερη και... κονταροχτυπιούνται με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επίσης συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Tags: