H Euroleague δεν τιμωρεί τον Ολυμπιακό μετά την άμεση αντίδρασή του!
i

©InTime

H Euroleague δεν τιμωρεί τον Ολυμπιακό μετά την άμεση αντίδρασή του!

Γιάννης Πάλλας 21:36 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:42 - 18.12.2023

Αποφεύγει την τιμωρία ο Ολυμπιακός για τη ρατσιστική επίθεση του φιλάθλου του στον αγώνα με τη Βαλένθια, εξαιτίας της γρήγορης αντίδρασης του

Τα γρήγορα αντανακλαστικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός απέτρεψαν την τιμωρία από την Euroleague για την ρατσιστική επίθεση του φιλάθλου της ομάδας προς τον διαιτητή του αγώνα με τη Βαλένθια, Τζόσεφ Μπισάνγκ.

Η διοργανώτρια αρχή προσμέτρησε στην απόφαση της να μην ανοίξει πειθαρχική διαδικασία εις βάρος της ελληνικής ομάδας το γεγονός ότι καταδίκασε άμεσα με ανακοίνωση το περιστατικό και τιμώρησε με απαγόρευση εισόδου στο ΣΕΦ δια βίου τον φίλαθλο.

Οι ενέργειες αυτές της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ έπαιξαν καταλυτικό ρόλο προκειμένου να κλείσει από την πλευρά της Euroleague το θέμα χωρίς να επιβληθεί οποιαδήποτε ποινή στον Ολυμπιακό.

Διαφορετικά, οι Πειραιώτες κινδύνευαν με τιμωρία τουλάχιστον μιας αγωνιστικής «κεκλεισμένων των θυρών»!

Αυτό απετράπη και φαίνεται πως σημαντικό ρόλο έπαιξε εκτός από την ταχύτατη αντίδραση της ΚΑΕ και η κοινή ανακοίνωση που προσυπέγραψαν οι Ενώσεις Παικτών, Προπονητών και Διαιτητών της Euroleague, όπου χαιρέτισαν την άμεση αντίδραση του Ολυμπιακού.