Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός αποτελεί παράδειγμα για όλους μας»
i

© Intime

Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός αποτελεί παράδειγμα για όλους μας»

Sportal newsroom 17:55 - 01.02.2023

Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην ομάδα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκης των «μπλαουγκράνα» επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ σε ένα αμφίρροπο ματς στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τον αγώνα μίλησε και για τον Ολυμπιακό

Ο Λιθουανός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε αναφέρθηκε στους Πειραιώτες με κολακευτικά λόγια, τονίζοντας ότι είναι ομάδα - πρότυπο. Μεταξύ άλλων, ο Σάρας σημείωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν χαρίζουν τίποτα στους αντιπάλους τους, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «είπα στους παίκτες μου ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί για εμάς παράδειγμα». 

«Ζητάω από την ομάδα μου να είναι συμπαγής. Χρειάζεται να μάθουμε να μην κάνουμε σοβαρά λάθη. Υπάρχουν ομάδες μπροστά μας, όπως ο Ολυμπιακός, που δεν σου χαρίζουν τίποτα. Είπα στους παίκτες μου ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί παράδειγμα για εμάς», δήλωσε αρχικά ο Γιασικεβίτσιους.

Στη συνέχεια, ο κόουτς της Μπαρτσελόνα σημείωσε ότι οι παίκτες του πρέπει να κάνουν τους αντιπάλους τους να υποφέρουν και να μην χαρίζουν τίποτα στις ομάδες που αντιμετωπίζουν, όπως κάνει και ο Ολυμπιακός: «Είδαμε πολλά παιχνίδια του και δεν σου χαρίζουν τίποτα. Μπορούμε να βελτιωθούμε, αλλά χαρίζουμε πολλά. Δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Πρέπει να κάνεις την άλλη ομάδα να υποφέρει και να μην χαρίζεις».

Η Μπαρτσελόνα είχε δύσκολο έργο απέναντι στη Μακάμπι το βράδυ της Τρίτης 31/1, όμως τελικά η ομάδα του Ισραήλ κατέρρευσε στο τέλος και οι Καταλανοί έκαναν το 83-78, σημειώνοντας την 14η νίκη της στην Euroleague.