Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τους κατόχους διαρκείας

Οπαδοί στο ΣΕΦ

i

© Intime

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τους κατόχους διαρκείας

Sportal newsroom 14:09 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 27.06.2023

O Ολυμπιακός συγκεντρώνει το διήμερο 29-30/6 τα αιτήματα των παλαιών κατόχων εισιτηρίων διαρκείας για αλλαγή θέσεων ή τμημάτων στο ΣΕΦ.

Η καλοκαιρινή περίοδος εστιάζει στις μεταγραφικές εξελίξεις, στις ανανεώσεις συμβολαίων και στη δημιουργία προϋποθέσεων για να την επίτευξη των μελλοντικών στόχων. 

Σε αυτή τη προσπάθεια όμως, δεν συμμετέχουν μόνο η διοίκηση, οι παίκτες και οι προπονητές. Ρόλο έχει και ο κόσμος της ομάδας. Για τον Ολυμπιακό οι φίλαθλοι είναι το Α και το Ω και γι' αυτό οι ΚΑΕ ενημέρωσε για τις εξελίξεις και τις επιλογές που έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. 

Η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων» ουσιαστικά έχει να κάνει με τις προσαρμογή σε θέσης και τμήματά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας όσον αφορά στους παλαιούς κατόχους εισιτηρίων, και τα αιτήματά τους θα πρέπει να γίνουν εντός του διημέρου από την Πέμπτη (29/6) μέχρι και την Παρασκευή (30/6). 

Επιπλέον, σύντομα θα υπάρξει και ενημέρωση για τις προσφορές και τα πακέτα όσον ενδιαφέρονται να αγοράσουν τα νέα εισιτήρια διαρκείας. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι όσους από τους παλαιούς κατόχους διαρκείας έχουν πραγματοποιήσει κράτηση και έχουν δηλώσει την επιθυμία τους για αλλαγή θέσης ή τμήματος, αυτό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29/06/2023 και την Παρασκευή 30/06/2023 και ώρες 10:00 – 18:00 από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. 

Παρακαλούνται οι κύριοι να φέρουν μαζί τους τον αριθμό κράτησης για να πραγματοποιηθούν οι όποιες αλλαγές είναι εφικτό να γίνουν».