Ολυμπιακός: Ερασιτέχνης και ΠΑΕ έστειλαν συγχαρητήρια στην ΚΑΕ για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Ολυμπιακός: Ερασιτέχνης και ΠΑΕ έστειλαν συγχαρητήρια στην ΚΑΕ για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Νίκος Καλαμπάκας 22:16 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:16 - 19.02.2023

Κυπελλούχος Ελλάδος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και 11η συνολικά φορά στην ιστορία του στέφθηκε ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ, αφού επικράτησε στον τελικό του θεσμού του Περιστερίου με σκορ 85-57. Αυτός ήταν ο 11ος τίτλος των Πειραιωτών στον θεσμό, γεγονός που ξεσήκωσε όλη την «ερυθρόλευκη» οικογένεια. 

Σε έναν αγώνα που ήταν παράσταση για ένα ρόλο, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν έδειξαν διάθεση να αφήσουν τίποτα στη τύχη του. Έβαλαν το Περιστέρι στα... σχοινιά και κυριάρχησαν από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, τελειώνοντας την υπόθεση τίτλος. 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν πανευτυχείς στην απονομή, εκεί όπου ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου σήκωσε το τρόπαιο. Νωρίτερα, έγινε ο κακός χαμός στα αποδυτήρια, εκεί όπου οι παίκτες φώναζαν ρυθμικά τα ονόματα των Γκαντζούλη και Μπαφέ. Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού γιόρτασαν και αυτοί με τους παίκτες της ομάδας τους, πριν αυτοί βγουν για τη στέψη. 

Οι Πειραιώτες δέχθηκαν τα συγχαρητήρια τόσο της ΠΑΕ, όσο και του ερασιτέχνη. 

«Πολλά συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας! Κάθε νίκη της ομάδας, είναι νίκη του αθλήματος. Από την αρχή... μέχρι τέλους!», έγραψε ο Ερασιτέχνης σε μήνυμά του στα σόσιαλ μίντια:

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ανέφερε: 

Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας! / Congratulations to the Olympiacos Men's Basketball team for winning the Greek Cup!