Με Καμπάτσο στο ΣΕΦ ο Ερυθρός Αστέρας
i

Φακούντο Καμπάτσο/©Intime

Με Καμπάτσο στο ΣΕΦ ο Ερυθρός Αστέρας

Γιώργος Γαβριλάκης 13:17 - 21.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 21.12.2022

Η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν είναι βέβαιη, αλλα ο Αργεντίνος θα είναι στο ΣΕΦ έστω και αν δεν βάλει τα αθλητικά του...

Ο Φακούντο Καμπάτσο επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για την Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Ερυθρού Αστέρα. Η ομάδα της Σερβίας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (22/12, 21:00) για τη 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ανακοινώθηκε ο Καμπάτσο από τον Ερυθρό Αστέρα, δεν έχει προς το παρόν δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague (pic)
EUROLEAGUE

14:53 - 19.12.2022

Ανακοινώθηκε ο Καμπάτσο από τον Ερυθρό Αστέρα, δεν έχει προς το παρόν δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague (pic)

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε επίσημα τον Φακούντο Καμπάτσο, αλλά ακόμα δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Euroleague καθώς η ομάδα είναι σε καθεστός τιμωρίας από τη διοργανώτρια αρχή και δεν μπορεί να κάνει αλλαγές στο ρόστερ της.

Ο Αργεντινός ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες από τον Ερυθρό Αστέρα αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση αφού η ομάδα της Σερβίας έχει τιμωρηθεί από την Ευρωλίγκα για οφειλές προς παίκτες και προσωπικό. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο Καμπάτσο ταξιδεύει με την υπόλοιπη αποστολή, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζεται αν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.

Η τελευταία ενημέρωση ανέφερε ότι ο Φακούντο Καμπάτσο θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα στις 30 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει έκπληξη αφού οι άνθρωποι του Αστέρα είχαν ξεκινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες για την άρση της τιμωρίας πριν την ανακοίνωση της μεταγραφής του Αργεντινού.