Παπαγιάννης για τη μονομαχία με τον Φαλ: «Το πάθημα των προηγούμενων ετών μού έγινε μάθημα»

Γιώργος Παπαγιάννης

i

© Euroleague Basketball

Παπαγιάννης για τη μονομαχία με τον Φαλ: «Το πάθημα των προηγούμενων ετών μού έγινε μάθημα»

Sportal newsroom 23:26 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:35 - 02.11.2023

Για την ελευθερία που του δίνει ο Ιτούδης στο σουτ, τη μονομαχία του με τον Φαλ αλλά και την ζωή στην Κωνσταντινούπολη μίλησε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Φενέρμπαχτσε στη νίκη του του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας σέντερ στο 79-77 της ομάδας του είχε 15 πόντους με τρία εύστοχα τρίποντα σε κρίσιμα σημεία.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας σέντερ μίλησε στην κάμερα της Nova για την εμφάνισή του αλλά και τη μονομαχία του με τον Φαλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ελευθερία του στο σουτ: «Έχω την ελευθερία στο σουτ από τότε που ήρθα στη Φενέρ, αλλά και στην Εθνική. Ο κόουτς θέλει να σουτάρω και εγώ και οι άλλοι ψηλοί. Πάμε μέρα με την ημέρα, δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Είχαμε κάποιους μικροτραυματισμούς. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε ευτυχώς γρήγορα. Τώρα έχουμε τον Πιέρ εκτός».

Για το τρίποντο του: «Το spacing είναι πολύ καλό και τα μακρινά σουτ μας ανοίγουν το γήπεδο. Είναι από τα στοιχεία που θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι, η διείσδυση».

Για την μονομαχία του με τον Φαλ: «Ο Φαλ είναι πολύ καλός στο ποστ, αλλά μπορούμε να πούμε ότι πάθημα (σσ. των προηγούμενων ετών), έγινε μάθημα. Εγώ κοιτάω σε κάθε ματς να παίζω καλά στην άμυνα στο ποστ, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, οπότε και σήμερα κοίταξα να κάνω την καλύτερη δυνατή δουλειά».

Για την ζωή στην Κωνσταντινούπολη: «Περνάω καλά. Όλοι οι άνθρωποι εδώ μου δείχνουν πραγματικά τεράστια αγάπη. Όλα βαίνουν καλώς»

Sportal Euroleague Show με Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και όλα τα highlights της ημέρας

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!