Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Στο ΣΕΦ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Στο ΣΕΦ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:10 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:10 - 09.05.2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε, στο Game 5 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να παρακολουθεί από τις court seats του ΣΕΦ το μεγάλο παιχνίδι.

Με λάμψη... ΝΒΑ διεξάγεται το Game 5 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε, στο κατάμεστο ΣΕΦ. Αυτό γιατί πέραν της παρουσίας του κορυφαίου προπονητή της σεζόν στην λίγκα, Μάικ Μπράουν, στο κλειστό βρίσκεται ένας ακόμα εκπρόσωπος της κορυφαίας μπασκετικής λίγκας του πλανήτη.

Στο ΣΕΦ ο Μάικ Μπράουν για να δει τον Βεζένκοφ στο Game 5 του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε
EUROLEAGUE

21:20 - 09.05.2023

Στο ΣΕΦ ο Μάικ Μπράουν για να δει τον Βεζένκοφ στο Game 5 του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε

Ο Μάικ Μπράουν, head coach των Σακραμέντο Κινγκς, πήρε θέση στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον Σάσα Βεζένκοφ στο Game 5 της Euroleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε θέση στις court seats του ΣΕΦ για να παρακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι. Το ενδιαφέρον της οικογένειας Αντετοκούνμπο άλλωστε υπάρχει στο παιχνίδι αυτό, καθώς στην Φενέρμπαχτσε αγωνίζεται ο Κώστας, ο οποίος βρίσκεται στην 12άδα της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη.

Το ενδιαφέρον για το παιχνίδι στο φαληρικό στάδιο άλλωστε είναι τεράστιο, καθώς το ΣΕΦ είναι κατάμεστο κόσμου, με τους φίλους του Ολυμπιακού να δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.